Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eknowerr

Co sądzicie o samochodach marki Saab

Polecane posty

Gość Emmmmmmmma
Podobno dużo pali, ale to wspaniały luksusowy samochód. We wnętrzu skóra, dużo miejsca, piękny głos silnika. Nie znam się za bardzo na samochodach :), ale moje kochanie taki własnie samochód posiada, a ja ze swoich obserwacji tyle mogę powiedzieć:). No i cieszy mnie troche ta oryginalność, wszedzie Seaty, Daewoo, Ople. Saaba tak łatwo nie spotkasz :).

Gość MIsiu...
moi znajomi powiedzieli że nigdy nie kupią innego auta niż saab bo jest cudowny

Gość Emmmmmmmma
O wszystko tak jak w tym amochodzie ma moje kochanie, tyle że jego czerwony: http://www.68k.org/~chris/photos/saab/saab0002.jpg Podobno częsci są do niego trochę drogie, ale ogólnie to samochód który bardzo rzadko sie psuje.

Gość a ja napisze na pomaranczowo
przede wszystkim Saab jak i volvo to szwedzkie samochody,dlatego maja bardzo dobrze dograna cala technike grzewcza,i wiele innych rzeczy,,Bardzo precyzyjnie zrobione,nie psuje sie.(skandynawskie auta tak maja). Poza tym,jest to rowniez jeden z najbezpieczniejszych aut swiata. Gratuluje wyboru :) Naprawde dobry samochod. Ja osobiscie mam volvo S40 ,juz mysle ,ze w przyszlym miesiacu uda mi sie sprzedac je i kupie S60, mam pelne zaufanie do szwedzkich samochodow. Tutaj masz link,zobacz sobie opinie uzytkownikow tego samochodu.:) Bardzo pozytywne :) http://uzywane.autocentrum.pl/oceny_aut/Saab.html

Gość eknowerr
Dzięki za opinie. Właśnie sie przymierzam, doradzał mi mój znajomy, ja jestem trochę zielona. Poczytam.

Gość a ja napisze na pomaranczowo
Boginka ,,wierz mi,,ze jak kupi Saaba,nie bedzie musiala wymieniac tych czesci,,to praktycznie bezawaryjny samochod,,czego nie mozna powiedziec np. o Peugeotach,,gdzie co chwile cos sie psuje,,W sumie jak dla mnie sa to najbardziej awaryjne samnochody.Sliczny np .jest Peugeot 407,jest wrecz niesamowity,przod rewelacyjny,myslalem o kupnie wlasnie jego,bo ma nietypowy wyglad i calkowicie sie wyroznia z tlumu innych "nudnych" samochodow,,,ale poczytalem opinie ludzi,ktorzy wkladaja grube tysiace w naprawy to juz mi sie go odechcialo,, U mnie na pierwszym miejscu jest Volvo,a pozniej Saab.

Gość eknowerr
"a ja napisze na pomaranczowo " Właśnie tak samo mi zachwalał ten samochód mój znajomy. Ostrzegał ,ze cześci są drogie, ale samochód, który praktycznie sie nie psuje.

Gość upupupupupupup_