Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga123tlen.pl

Suknia śnieżnobiała-sprzedam

Polecane posty

Sukienka paskudna, źle uszyta, masz za dużo halek pod nią albo za szeroki drut bo się źle układa. Cena kosmiczna jak za coś takiego. Poza tym gdzie ty robiłaś tak tragiczne zdjęcia? jak w latach 80. na tle fototapety :O

Gość aga1123tlen.pl
Do chinki: Po1. Nie wiem gdzie Ty tam widzisz fototapetę:) Po2. Suknia jest właśnie bardzo dobrze uszyta bo jest na tylko jednej halce, a sprawia wrażenie takie że się nabrałaś:) A wiadomo że suknia na jednej halce jest leciutka, więc jest też wygodna. No i oczywiście okazale się prezentuje. A uważam, że bardzo ładnie się układa szczególnie na szczupłej osobie. Drut jest tylko jeden na dole, żeby nie przydeptywać sukni. Ale to chyba norma w każdej sukni ślubnej. po 3 cena wcale nie jest kosmiczna, ponieważ jest to polowa ceny nowej sukni, a ja dokładam jeszcze dwa welony ( haftowane, spójrz na allegro w jakich są cenach same welony) i bolerko. Wiem, że jest to forum i każdy ma prawo wyrażać swoją opinię ale mam dzisiaj wstrętny dzień i musiałam się ustosunkować do tej wypowidzi, gdyż troszkę mnie wkurzyła:)

To morelowo różowe coś wygląda jak tapeta właśnie, a sądząc po stylistyce fotografii na podejrzewam, że jakaś fototapetka lub romantyczny balkonik się pojawił :P Akurat znam się trochę na szyciu sukni więc na zdjęciu źle to wygląda, a ty jesteś nieobiektywna. I jak na suknię szytą w Polsce cena nowej to po prostu komedia :D

Gość aga123tlen.pl
To morelowe tło to poprostu ściana tylko z nierówną strukturą i pomalowana ( obejrzyj DEKORATORNIĘ na TV4 to będziesz wiedziała co jest trendy na ścianach w tym roku;). Jest to jedna ze ścian studia w którym robione były fotografie. Jesli chodzi o suknię to nie widzę sensu tej dyskusji, bo każdy poprostu ma inny gust. Ale w woli ścisłości wiem ile miałam na sobie halek i zapewniam Cię że nie więcej niż jedną. Coś kiepski z Ciebie wzrokowiec :) Oczywiście że jestem nieobiektywna bo dla mnie moja suknia była najpiekniejsza. Cena nowej sukni owszem jest wysoka ponieważ do sukni była sprowadzana specjalna koronka ( typowa w sukniach francuskich) a jest ona dość droga. Ale mniejsza z tym. Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuje że odświeżasz mi topik :)

Gość podnosszęę

Gość aga123tlen.pl
Do humorzasta niunia:) Suknia szyta była na miarę, ja na ogół noszę rozmiar 36. Myślę, że suknia będzie dobra i dla osoby która nosi i 34 i 38, ponieważ: *gorset jest wiązany i ma podkładkę co oznacza, że można go regulować na całą szerokość podkładki i dodatkowo nie wysuwa się z pod gorsetu biustonosz, a sznurki nie wrzynają sie w ciało :) *jeśli chodzi o spódnicę to ma ona dwie zakłądki na pasku więc też można sobie dopasować, a pod suknię jest jeszcze haleczka na kole, która jest w gumkę. Jeśli chodzi o wzrost to ja mam 160cm a buty miałam na 7,5 cm obcasie, ale wszystko zalezy od tego jak się założy halkę wtedy można troszkę poregulować długością spódnicy. Jeśli byłabyś zainteresowana to prosze o kontakt, mogę przesłac dodatkowe fotki. Pozdrawiam.

hm 160 mówisz to tyle co ja mam :) powiem szczerze ze przymierzyła bym ja chetnie z tego co przeczytałam mieszkasz w Siedlcach hm ile to km od Wawy?- chyba jakos nie daleko :) jeśli nie sprzedaż jej do stycznia to będe chyba naprawdę bardzo zainteresowana!

Gość aga123tlen.pl
Bardzo się cieszę że suknia wpadła Ci w oko. JEstem może nie obiektywna ale suknia jest naprawdę ładna i przede wszystki wygodna, szkoda żeby leżała u mnie szafie. Siedlce są jakieś 80 km od Warszawy. Jest idealne połączenie pkp, pks i busy. Z pod pałacu do Siedlec jedzie się 1,5 godzinki a pociągiem jeszcze szybciej więc serdecznie zapraszam. Jeśli będziesz zainteresowana to podaję e-maila: aga123@tlen.pl napisz kiedy będziesz miała czas to umówimy się na przymiarkę;) Pozdrawiam.

Gość aga123tlen.pl
podnoszę

Gość aga123tlenpl
podnoszę