Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniara

Pytanie do kobiet - panowie darujcie sobie.

Polecane posty

Gość Koniara

Czy kiedykolwiek jako pęlnoletnie osoby miałyście ochotę na niepełnoletniego chłopaka... lub bardzo młodego, około dwudziestu lat - chodzi mi o dużą różnicę wieku np wy 25 lat on max 19 lat wy 30 lat on max 21 lat wy 35 lat on max 23 lata wy 40 lat on max 25 lat od razu sama odpowiadam... tak - kęci mnie syn sąsiadki, zresztą mojej przyjaciółki. Często tam bywam i często go widzę. fakt - jest wyrośnięty, męski, umięśniony, tylko że on... dopiero w tym roku kończy 18 lat.

Gość no a ile Ty masz lat
zreszta co Ciebie obchodzi opinia innych, kobiety :/ Jesli jest dojrzaly to nie czekaj.

Gość Koniara
Mam 34 lata. Moja przyjaciółka 38 lat. Jestem rozwódką.

Gość Koniara
Może wydać się to wam niedorzeczne... ale jak kiedyś byłam u sąsiadki, on wrocił spocony z zajęć w siłowni. Widziałam go tylko przez moment jak przechodził w samych bokserkach do łazienki i poczułam, że robi mi się mokro. Zerkałam tylko na przujaciółkę, czy nie patrzy na mnie, nie widzi tego co się ze mną dzieje. Głupio mi, bo to jej syn. Gdyby to był ktoś całkiem obcy, to może bym się nim zajęła. Ale tak? Na prawdę, zadna z was nie miała takiego problemu?

Gość nie więc nie pomogę
niestety

mnie młodsi zdecydowanie nie kręcą, wręcz przeciwnie - zbyt młody wiek mógłby być dla mnie czynnikiem dość mocno hamującym póki co tak mam, ale kto wie, może mi się kiedyś zmieni ;)

Gość Gorace wargi4
Ja sądze, ze PRAWDZIWA przyjaciolka pozwolilaby Ci sie przespac ze swoim synem :}