Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusia

ktore imie jest ładniejsze? Roksana czy Żaneta?

Polecane posty

Gość taka sobie zwykla Roksana
roksi- nie przejmuj sie, nie wiedza jacy jestesmy wiec oceniaja nas pochopnie... niesprawiedliwie... trzymaj sie

Gość no cóż...
"ale numerologia jest zalezna od daty urodzin??? czyz nie?" tego to nie wiem. Spytam tych co tym się zajmują to Ci napiszę.

Gość taka sobie zwykla Roksana
Numerologia jest wiedzą o wibracji cyfr, o podobieństwie pomiędzy cyframi, a otaczającą nas rzeczywistością. Jest to sztuka przewidywania przyszłości. Dzięki niej dowiadujemy się, w jaki sposób liczby wpływają na nasze życie. Data urodzenia przypisuje nas do określonej liczby życia. Wystarczy tylko abyś wpisał ją do odpowiedniego pola, a dowiesz się jaka liczba jest ci przypisana i co się za nią kryje.

Gość przyszla mamusia
taka sobie zwykla Roksana dzieki

Gość moje propozycje...
Roksana jest ładna, chociaż mnie kojarzy się troszkę z taką tipsiarą-wieśniarą, ale nic na to nie poradzę:) brzmi nawet nieźle... Mam za to inne propozycje: Aneta (podobna do Żanety, a o niebo lepiej) Sara Diana a szczególnie polecam DIANĘ !!! Co o nich myślisz?

Gość no cóż...
21:33 horoskopy itp itd numerologie i te inne badziewia to dzieła szatana...to was kręci??? Tylko..weź pod uwagę, że astrologów od ho ho ...już w starożytności pytano "co mówią gwiazdy". Większy szacunek do wrzechświata...on działa i ma się w porzo i ta jego mądrość studiowana jest przez astrologów :) Czyżbyś posiadała jego mądrość?

Gość tytrtyth
oba imiona so 0kropne, nie mozesz dac jakichs inych ??

Gość no cóż...
"ale numerologia jest zalezna od daty urodzin??? czyz nie?" Numerologia wskazuje jakim "numerem" się jest.(np. 26.o7.1991 2+6+7+1+9+9+1=35 3+5=8 ta osoba jest 8) Imię zaś też niesie wibracje. (gdy się je wymawia) również w nazwisku są wibracje. Weźmy na ten przykład wyjście za mąż...zmiana nazwiska i... coś się dzieje:)...dziewczyna jest inna niż przed ślubem (tak zauważają mężowie) :)

Gość taki facecik
ta to przez zmianme nazwiska piekne konbiety przestaja o siebie dbac, tyja i w ogole rabia sie brzydkie? ja tam mam inne zdanie, juz im sie nie chce wstawac o 6 rano zeby wygladac jak czlowiek bo juz upolowaly se meza

Gość malutka i drobniutka
ani Roksana a ni Żaneta...odpada...ale jesli juz to Żaneta ale najładniejsze imie to Klaudia..

Gość oczywiście Roksana
to najpiekniejsze imie pod słońcem :) tylko Roksana, zaneta odpada

Gość ja obstawiam zanetka
ladnie bardzo brzmi

Gość a mnie się źle kojarzy
imię Żaneta, bo znałam kiedyś jedną i to była strasznie głupia laska:o Ale przecież nie wszystkie Żanety są takie same:) Osobiscie nie podoba mi się ani Zaneta ani Roksana, choć to drugie ładniej brzmi:) Moja propozycja to Jolanta:) Można ładnie zdrabniać Jolka, Jolcia, Joluś, Joleczka. W ogóle Jole to bardzo mądre kobiety:) Pozadrwiam:)

Gość co radzicie radeczki wy moje
obydwa;)

Gość ROKSANA ROKSANA i Tylko
ROKSANA, ROKSANA i Tylko ROKSANA!

Roksana kojarzy mi się z piękną kobietą np. ruda Roksana z Detektywów. Gdybyś miała sugerować się opinią forumowiczek, to musiałabyś nazwać córkę Hanna albo Alicja, bo te imiona są najrzadziej zjeżdżane na kafe. Zależy Ci na tym, żeby Twoje dziecko nosiło imię, które nie podoba się Tobie, ale podoba się forumowiczkom z odległego forum, o którym mało kto słyszał? Kiedyś ludzie szli takim tokiem rozumowania i w efekcie czego ponad milion kobiet w Polsce ma na imię Anna.:(

Gość a_dusia
a następny milion to Andżelika :O teraz kolejne miliony będą Roksan i Żanet :O

nietypowe imiona są naj naj :P mnie nigdy nikt z kimś nie pomylił.. zawsze byłam jedyna w przedszkolu, na osiedlu, w szkole, na obozie, na uczelni.. :)

Gość piwomam
a ja znam dosc duzo jak na takie nietypowe imie roksan wiec chyba przesteje byc nietypowe....

Gość a_dusia
jeżeli już to: nie masz tak na imię :O

Gość piwomam
a mi nie chodzilo o ciebi, pisalem do autorki!

Gość przyszla mamusia
ooo wiedze, ze moj wczorajszy temat jeszcze zyje.... razem z mezem podjelismy decyzje: nazwiemy nasza corcie Roksana, niezaleznie od waszych zdan i kojarzenia tego imienia z proistytutka, wazne ze nam sie podoba :)

Gość Gratuluje najlepszego
wyboru pod sloncem

Gość izunia913
moim zdaniem Roksana jest to śliczne imie! zaneta tez niczego sobie ale ja zostaje przy Roksi.:D

Gość mądra
wiktoria

Gość Żaneta D
Roksana= Roksi Żaneta= neta, neśka:D Ja mam na imie Żaneta i jestem z tego powodu szczęśliwa:D Miałam mieć Roksana i szczerze mówić nie podoba mi sie to imie:D Moje tez nie jest piękne ale fajnie mozna na osobe o imieniu Żaneta mówić :D na mnie mówią Neta, neśka, żabcia:D Ja i tak uważam ze imie nie ma znaczenia :D liczy sie osobowosc i wygląd:D