Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Podoba wam sie pioseneczka Kuku- TiTou?

Polecane posty

aneczka dzieki ale wiekszosc malych dzieci wygląda cudnie i watpie zeby w gazetach chcieli akurat moją Maniusie :) jak chcesz to podaj maila wysle ci kuku rozbraja mnie ta piosenka slyszalam ja w minimini i sobie znalazlam wlasnie :) Manka ja uwielbia hihra sie przy niej w glos :)

no to jasne ze slij :) mail w profilu mam wrzucony a znasz muzyke bobasa? moj maly to tylko niektore kawalki z klasyka bobasa lubi ale sasiadki mala to ladnie przy nich w dzien drzemke sobie strzela a co do Mani... wg mnie Marysia jest nie lada \"okazem\" i z pewnoscia moze startowac na Mala Miss :)

Aneczka to ja pokurcz :P musialam zmienic nick, a tamten usunac bo nie moglam sie dostac do profilu :O zapomnialam hasla :P pozdrawiam ;) jak dzieciaczki?

aneczko sprawdz sobie bo nie ejstem pewna czy doszlo... pokurcz aneczka strasznie wam dziekuje w imieniu mojej pyzy :) :D 🌼

a dziekuje dobrze rosna i daja sie matce we znaki hehehe na szczescie dzisiaj niezle zostaly przegimnasytkowane w przenosni i doslownie i spia od 40minut :) wieczor rodzice maja dla siebie hihihi ps. a sluchajcie przy okazji bo wy pewnie tez na tym etapie zakupow zimowych jestescie - polecacie moze jakis konkretny spiowrek? tak sie zastanawiam czy kupowac do fotelika czy moze lepiej do wozka bo do fotelika tez idzie taki wpiac... tylko ma mdylemat co do wysciolki - polar, misiek czy owcza welna??

ja mam spiworek z miska z dlugim wlosem, piekny aczkolwiek malo praktyczny, ze wzgledu na to, ze maluch mial cale lapki we wloskach przez zime bede go uzywac, bo mlody i tak w rekawcach bedzie jezdzil ;)

Paulinko a moglabys mi wyslac to jeszcze raz? ja sieroctwo zle adres mailowy podalam w profilu ktos sie pewnie zdziwi co to za piosenka heheheh jak chcesz to moge ci podelsac w zamian wyliczanki rymowanki i zabawy paluszkowe dla dzieciaczkow :)

pokurcz a moglabys mi pokazac na allegro jak ten twoj wyglada??? tak na wszelki wypadek dla ostroznosci zebym wiedziala zeby sie raczej wystrzegac tego zakupu ;)

oki, tylko my go dostalismy od siostry, byl kupiony ze sklepu, ale podejrzewam, ze na allegro tez bedzie jak tyko znajde to wkleje linka ;)

aneczka chyba sie nikt nie zdziwi bo mi wlasnie wrocilo tamtego maila :P ten co masz teraz jest ok? ja nie mam zadnego śpiworka do wózka mam tylko kombinezon i oslonke na nozki. no i jakl bedzie potrzeba to ja kocykiem okryje.

ten mail juz teraz jest dobry hehehehe sieroctwo ze mnie ale tak to jest jak sie robi 100rzeczy na raz ja spiworek chce bo planuje spacerki do -10stopni. korzystamy dalej z gondoli a okrecanie kocykiem wydaje mi sie z lekka niewygodne zwlaszcza ze Krzys nie lubi miec nic na nozkach i sie rozkopuje

no to ewentualnie mam taki spiworek do spania z reala bardzo ladny w paseczki wiec zawsze moge go uzyc :) kosztowal 15 zł i mała w nim spi bo tez mi sie rozkopuje a tak to jej wkladam body z długim rekawem i pampersa i do tego spiworka i jej cieplusio i nóżkami moze kopac do woli a sie nie rozkopie :)

no to ewentualnie mam taki spiworek do spania z reala bardzo ladny w paseczki wiec zawsze moge go uzyc :) kosztowal 15 zł i mała w nim spi bo tez mi sie rozkopuje a tak to jej wkladam body z długim rekawem i pampersa i do tego spiworka i jej cieplusio i nóżkami moze kopac do woli a sie nie rozkopie :)

aneczka juz wyslalam ja mam spioworek do spania z reala bardzo ładny taki w paseczki wiec zawsze bede mogl go uzyc. Kosztowal 15 zl a Mania w nim lubi spac. Ubieram jej tylko body z dlugim rekawkiem i pampersika i moze sobie kopac nóżkami do woli nic jej nie krepuje ruchów i sie nie rozkopie :)

justa wysyłam, pokurcz i jak? mówie wam moja Mańka przy tym tak sie hihra ze az mi ze smiechu łzy ciekną jak na nia patrze :)

smieszne hehe :classic_cool: Mania muzykalna od malego ;) moj mlody tylko tanczy przy muzyce, smiac sie nie chce, ale jakbyscie to zobaczyly... padaka :P