Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Pytanie o Euthyrox

Polecane posty

otoz zazywam codziennie pol godziny przed posilkiem po przebudzeniu (o roznych porach by nie zarywac snu :> ) owy lek. Lekarz przepisal mi dzis na infekcje Dalacin C i mam brac go co 8 godzin... wyszlo ,ze pierwszą dawke antybiotyku musze wziasc tak o 5 rano :O Otoz koniecznie muszę zjesc coś do tego leku czy pol godziny przed tym znikomym posilkiem wziasc euthyrox ? ;P

Gość henk1
ten owy lek to chyba chormony bo coś mi ta nazwa mówi,ale najlepiej to poświęc trochę czasu na przeczytanie ulotki.

wiem ,ze hormony stricte synt. tyroksyna tak czy siak bede musiala sie o wpol do piatej zrywac ;/ aby wzias euthyrox potem Dalacin...

Gość wez antybiotyk wróc dołóżka
za minimum godzinę wez normalną dawkę euthyroxu:)

Gość no i bardzo dobrze
:) zdrówka życzę! :)

Witam Was! Od prawie 8 lat leczę się na niedoczynność tarczycy i mam tzw. chorobę Hashimoto. Biorę Euthyrox 75. Wypadają mi włosy, lecz mimo to mam i tak ich sporo na głowie. Najgorszym dla mnie problemem jest ospałośc, podchrypnięty głos i coraz gorsza pamięć. Przeraża mnie że może być jeszcze gorzej i odbije się to na mojej pracy i stosunkach między koleżankami. Czuję się ciągle przemęczona. Co z tym robić? Przecież nie jestem staruszką mam dopiero 36 lat.