Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonata zona

Wkrecilyscie kiedys faceta bo nie moglyscie dotrzec do niego

Polecane posty

Gość zonata zona

slowami? Jak bylam w ciazy, ciagle mialam jakies stany zapalne i szlag mnie juz trafial, ze tylko ja musze latac do lekarza i sie przed nim rozbierac itd. Wiec powiedzialam mezowi, ze moj ginekolog powiedzial, zeby poszedl do lekarza sie przebadac, bo pewnie z nim cos jest nie tak i przez to ja mam te stany zapalne. Oczywiscie co ma gruszka do pietruszki. Ale malzonek zlapal haczyk i poszedl do dermatologa-kobiety. mial taka zdegustowana mine jak wyszedl, ze szok. A ja plakalam ze smiechu! doslownie. I wtedy poczulam, ze teraz jest sprawiedliwe.. > przynajmniej w miare. To nie zadna prowokacja, tak bylo. piszcie swoje doswiadczenia!

Gość zonata zona
on do dzisiaj nie wie, ze to byl wkret. a ja mu sie nigdy nie przyznalam-wkurzylby sie niemilosiernie

glupio zrobilas a czemu twoj maz jest winien ze musisz latac do lekarza? jestes kobieta no i tego nie zmienisz na twoim miejscu wolalabym zeby maz sie o tym nie dowiedzial

Gość cymbal
glupia zona z ciebie

Gość jakaś niedojrzała jesteś
:o

Gość zonata zona
cymbal

Gość zonata zona
no wlasnie, nie zmienie tego, ze jestem kobieta i nie zamierzam, ale z drugiej strony faceci nie koniecznie musza sobie zdawac sprawe, co kobieta oczuwa w pewnych aspektach, i nawet nie probuja, z reszta nie po to jest ten temat, zeby mnie oceniac, tylko zeby sie po prostu posmiac!

Gość wiesz....
bez sensu.

Gość ja wkrecilam
ale sie nie przyznam bo na forum grasuje czesto :P

Gość Zła balerina
zgadzam sie z toba żono!faceci nie musza sie meczyc rodzac dzieci ani z tym co jest potem! nie m.ówiac juz o bołu w trakcie 1 razu, dobrze mu tak

Gość zonata zona
przynajmniej jedna osoba zrozumiala moje zachowanie...a juz myslalam ze sa tu same smutasy i obroncy moralnosci rodzinnej w wieku 15 lat

Gość ty jakas głupia jesteś żono
zacznijmy od tematu: - o co ci chodzi kiedy mówisz, że nie mogłaś dotrzec do niego słowami???? -cytat "Oczywiscie co ma gruszka do pietruszki" - gdybys nie wiedziała- stany zapalne moga miec dużo wspólnego ze stanem zdrowia partnera ! Jak można tego nie wiedzieć???????????? Jesli złamiesz nogę, to dla równowagi jemu złamiesz rękę? Musisz go strasznie kochać. Tu płakać się chce nad Twoją głupotą, a nie śmiać !

Gość zonata zona
mi sie chce plakac jak czytam takie prostackie teksty . swiadczy to tylko o tobie, jakimi slowami mnie okresliles/las

A o Tobie świadczy Twój post :D Tragedia.

Gość autorko jesteś super
ale sie uśmiałam:D, ja jestem mężatką od paru lat i nigdy nie przyszły mi do glowy takie wkrety, ale teraz zastanowie sie, pozdrawiam serdecznie:)

Gość zonata zona
do tych, co mnie obrazaja> wcale nie jestem z tego tak bardzo dumna, chcialam zalozyc topik, zeby po prostu sie posmiac>sa gorsze tematy na kafe np jak ktos sie tam np obsral i co? przeciez nie o to chodzi. poza tym zawsze mozna wyjsc z topiku i nie czytac, tym bardziej nie komentowac -obrazajac przy tym.

kaze wam ktos rodzic ze piszecie o jakims bolu porodowym?? pierwszy raz boli, przyznam ale tak juz jest i nic tego nie zmieni poza tym ty kobieto jakas dziwna jestes najlepiej wbij mu noz w plecy za wszystkie twoje cierpienia - nie ty pierwsza i ostatnia latasz do ginekologa....

ja cie nie chce obrazac po prostu napisalam co mysle poza tym tu nie ma nic smiesznego tu tak naprawde powinno sie plakac a nie smiac..

Gość Zła balerina
Do fajnej madchen: TYLKO TY JESTES TAKA TOLERANCYJNA DLA FACETOW PISZESZ KTO WAM KAZE RODZIC!JAKBY NIKT NIE RODZIL TO LUDZIE BY WIGINELI

Gość zonata zona
no ok, a teraz napisz cos smiesznego fana madchen, albo nie pisz juz nic, ja o zadnych bolach porodowych nie mowie, tylko zupelnie o czym innym. Poza tym nie czulam sie obrazona przez Ciebie

jA to miałabym ochotę ciebie wkręcić :D Jak można nie wiedziec tak podstawowych rzeczy i jeszcze robic afery z powodu wizyt u lekarza :D

to dobrze ze nie czulas sie obrazona bo nie taki byl moj zamiar nikt wam nie kaze rodzic a tak naprawde co mnie intersuje ze nie bedzie ludzi na swiecie? sorry! ale to moje zycie i ja decyduje czy chce miec dziecko czy nie - nawet taki argument do mnie nie przemawia a poza tym to jest forum, mozna sie wypowiadac wiec jak chce cos napisac to pisze, nawet jesli to nie na temat

Gość ja mojego
wkrecilam w romans z laska. Ale dlugo by tu opowiadac. Niby nic smiesznego, ale wyszlo szydlo z worka

ZLA BALERINA - ALE CZY TO WINA MĘŻCZYZN , ŻE PORÓD BOLI???????????????????????????????

Gość zonata zona
dobra, dzieki za uwage,mam nadzieje ze ci ktorzy zniszczyli temat glowny czuja sie lepiej, . Poszukajcie na innych forach, na pewno dacie rady jeszcze kogos obrazic dzisiaj

Nigdy do tej pory nie użyłam słowa głupi na forum. Dzisiaj był pierwszy raz. ;) Gratuluję i pozdrawiam !

Gość pipi max
fajna madchen >>>wiec jak chce cos napisac to pisze, nawet jesli to nie na temat>> wspolczuje twojemu otoczeniu, pewnie same pierdoly mowisz i lubisz sluchac swojego glosu przy tym>>>hahaha taki prostaczek typowy

Gość ----------------------........
pipi max - to żonata żona ???:D