Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony ericsoon

czy to ciąza? błagam pomocy

Polecane posty

Gość sony ericsoon

nie wiem co sie ze mna dzieje. kochalam sie z chlopakiem 7 wrzesnia (dzien po mojej miesiaczce) zabezpieczylismy sie komdomem, a partner nie doszedl we mnie. teraz czuje sie fatalnie. bardzo bolą mnie piersi, ból jest nie do zniesienia, jakby tysiace małych igielek wbijało mi się w pierś. do tego od 2 dni zaczela bolec mnie okolica podbrzusza i łona ! wczoraj pojawil mi sie gęsty, ciągnący śluz, nie wiem czy to od mozliwej owulacji czy ciązy !! tak bardzo się boję !! wczoraj zrobiłam test ciazowy (2 tyg. po stosunku) . wynik byl negatywny, ale boje sie ze nie pokazal wlasciwego wyniku ! prosze pomóżcie !

Gość niee
Skoro sie zabezpieczyliscie, a jeszcze partner kontolowal wszystko to raczej niemozliwe zebys byla w ciazy

Gość sony ericsoon
a wiec skad te objawy? co to moze byc? pierwszy raz tak sie czuje. czy to mozliwe ze to przez stres? ciagle zyje w stresie, nie spie nocami. jeszcze te piersi i brzuch ;( nie wiem co mam myslec ;(

sprawdz na jakims kalendarzu dni płodnych czy akurat je miałas, ja tez panikuje zawsze jak mam takie objawy ale nie martw sie na pewno nie jestes w ciązy - dzien po miesiaczce raczej dni są bezpłodne... pozdrawiam

Gość hmmmjkkk
Przy zabezpieczeniu i wytrysku nie w tobie to raczej nie mozliwe żebyś była w ciąży, a objawy o których piszesz wynikaja pewnie ze stresu w którym żyjesz obawiając sie ciąży.

Gość sony ericsson
dziękuje za pocieszenie ;* ja tez nie sadze aby to mogla byc ciaza, ale jednak starch zawsze jest ;(

Gość kitolek12
też mam problem może też mi ktoś coś poradzi. kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia z tym,że nie skończył we mnie czy mimo to może dojśc do zapłodnienia, nie wiem kiedy dokładnie to było ale wydaje mi się że to było w dni płodne ale pewności nie mam .okres spóżnia mi się dopiero 3 dni a już już panika, strasznie bolą mnie piersi i brzuch zawsze mam tak przed okresem może jutro dostanę mam taką nadzieję. chorowałam w miedzyczasie brałam leki i wyjechałam może to więc spowodowało opżnienie okresu,, sama już nie wiem poradzcie coś kochane

Gość boboj
to co,że nie skończył w tobie do zapłodnienia mogło dojść, nie tylko w spermie są plemniki ale w śluzie też.

szkoda,że nie wiesz czy to były dni płodne. to dopiero kilka dni więc nie panikuj może to z powodu tej choroby.głowa do góry:)