Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szkatułka

Mamy z rakiem piersi

Polecane posty

Gość kolorowy tulipan
Szkatułko dasz radę. Moja kuzynka wyszła z tego świństwa, zamknęla się w sobie bo nie miała nikogo, ale ty masz dla kogo żyć! Trzymam za Ciebie kciuki i bądz dzielna dziewczyno!

Padlinka dziękuję :) i udaj się koiecznie do lekarza. Całe szczęście nie każdy sygnał oznacza najgorsze, ale masz rację - lepiej isć do lekarza ot tak, niż gdy jest za późno. Wiesz z tą wolą walki jest bardzo różnie, trzeba ją mieć, ale gdy jednego dnia spada na ciebie taki ciężar to trudno jest się podnieść, nawet gdy ma się dla kogo. Miałam takie dni, ze nic juz nie chciałam...wiedziałam, ze mam dla kogo zyć, ale to jest silniejsze, zadajesz sobie tysiące pytań, czemu to ja? czemu teraz? i ten brak odpowiedzi i bol,ze wyrzadzasz krzywde innym jest nie do zniesienia. Chwilami załowałam, ze urodziłam dziecko, bo teraz zostawię go samego. To okrutne wiem, ale ta bezsilność tak rządzi człowiekiem. Potrzeba nadziei i wiary, które dodają sił. Dzis chcę żyć, chce i zrobie wszystko dla mojego synka, aby byc z nim, ale w tej chorobie jest tak, że dzis chce a jutro już nie mam sił. :)

Gość a ja raczej tak
szkatulko bedzie dobrze musisz byc dzielna podziwiam cie pozdrawiam ❤️

Gość placek po
A na jakim etapie leczenia jesteś?

Gość arnika29
Please nie zadawajcie głupisz pytań. Co za ludzie..... Szkatułko powodzenia :) Wiezę że ci się uda :)

Trzymam za Ciebie kciuki Szkatułko i gorąco ściskam MUSI SIę UDAć NIE MA INNEJ OPCJI.Swoją drogą w Polsce nowotwory się leczy zamiast im zapobiegać profilaktyka u nas kuleje.Mojej siostrze gin zaproponował szcz epionkę od raka szyjki macicy 1400 zł,pojechała do francji do swojego narzeczonego i tam zaszczepiła sie za darmo.To samo tyczy się ginekologów mało który pokusi się żeby zbadać piersi na usg to już w ogóle ciężko skierowanie dostać ,mammografia jest bezpłatna dopiero po 40 roku życia przecież nie każdego stać na to by wydać kilkaset złotych na profilaktyczne badania .Niektóre rodziny żyją na granicy minimum socjalnego ,dla takich kobiet pozostaje tylko rosyjska ruletka -niestety na leczenie często jest za póżno.

Gość szkatułko odezwij się
Czy wszystko już dobrze? Jak wyniki? Trzymasz się?

Gość Proszę daj znać
co i jak...

Gość szkatułko co u was
????