Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duże Wymiona

MAm duże pierśi. Czy mężczyźni naprawde tylko na to leca?

Polecane posty

Gość Duże Wymiona

Gość gasdvcvvsfd
a na co jesszcze ja decha to wiem najlepiej

Gość Duże Wymiona
Trafiaja mi sie mezczyźni tylko na jedana noc. Mój biust tak na nich działa.

Gość TWÓJ BIUST tak działa
że po pierwszym razie faceci uciekają??? to co tym im robisz tym biustem?????

Gość Duże Wymiona
wolełabym byc decha niz słuchac jak wołaja to nie piersi to WYMIONA

Gość ggsgvbvbhfj
małe to nie ma za co zlapac i trzba pancerniaki staniki nosic

Gość d3
hehe nie wiem ale.. kiedyś mój dobry kolega powiedział tak: dlaczego Wy się nie bawicie (piersiami) jakbym ja miał to bym się cały czas nimi bawił...

Gość Duże Wymiona
To sie ciesz ze masz małe piguły

Gość d3
bo takie to fajne :)

Gość nienienie
i jeszcze raz duże nie!!!!!!!! kobieta z wielkimi cycami odebrała mi faceta,ktory pościskał,wymacał i ....wrócił do mnie!!!!!!!!! zaznaczam ze nie jestem mało piersiata:)

Gość nienienie
ale ona byla pustakiem-żyła tylko wielkoscia swoich piersi!!

Gość Duże Wymiona
No to w tyms a lepsze panie z cycami. chłopy małych biustów lgna jak lep do nas

Gość nienienie
jak mowi,stajac przed nim powiedziała-tylko mi nie mow ze mam fajne piersi,kazdy to mowi...dziwka

Gość nienienie
taaaa,na chwile lgna do pustaków!!!!!!!!

Gość nienienie
kurwa zajebiesz mnie jesli powiesz ze masz na imie Asia:/

Gość zla zosia z zabrza
jasne,kazdy facet mysli tylko o jednym i chce tylko sobie pomietosic

Gość gość
Niejeden dla mnie rzucil inna bo polecial na moje piersi, a mam miske JJ. Nie chcialam z nimi isc do luzka gdy byli z kims innym. Wiec zrywali ze swoimi kobietami aby miec dostep do moich piersi. Wiekszosc z tych kobiet tez ma bardzo duze piersi. Oszolomienie mijalo po paru tygodniach i zawsze do swoich kobiet wracali. Wiec teraz juz nie rzadam aby kogos dla mnie zostawili. Nie zadaje sie juz z takimi ktorzy juz maja kobiety. Faceci sie zdradzaja bo chca duze piersi. zdradzaja bo chca inna pare.

Gość gość
Uwielbiam duże piersi, ale jak ma je szczupła, zgrabna laska. Wielkie piersi u grubasek to już nie kręcą w ogóle.

Gość gość
"MAm duże pierśi. Czy mężczyźni naprawde tylko na to leca?" x Tylko na to nie. Ale zdecydowanie jest to czynnnik podnoszący atrakcyjność dziewczyny :) Ehhh, marzy mi się chociaż raz w życiu pobawić się z dziewczyną z dużymi piersiami... Uwielbiam takie piersi, a jak dotąd jeszcze się nikt taki nie trafił na tyle sensowny żeby doszło do seksu...

Gość gość
Badania wskazuja ze 95% mezczyzn chce wymiona siegajace do bioder na szybki sex, I chca male stojace na zone. Ale dlaczego? Aby zdradzac stojace z wiszacymi? Wymioniaste maja wiekszy poped i moga robic wiele rzeczy z cycami i to jara na dlugo. A takie estetyczne I male...z nimi sex sie szybko konczy I masz manekina ze stojacymi cyckami, i co z tego. Chcesz miec fajny sex przez wield lat? Wez sobie wymionista niunie co lubi sir puszac no wtedy wiesz ze nie spedzisz wielu lat bez sexual.

Gość gość
Mam 13 lat i uwielbiam bawic sie moimi wymionkami (JJ) caly czas bo mam bardzo ukrwione sutki dlatego sa zawsze podniecone tak silnie ze jedyne co robie caly dzien to sie po nich dotykam, pokazuje je facetom przez kamerke, chodze z golymi gdzie moge. Mam straszna frajde z moich wielkich cycow. Spedzilabym Cale zycie na pokazywaniu moich golych cycow jak Velba, i nagrywaniu na wideo jak biegam, jak jade z golymi cycami autobusem, jak na czworaka szoruje podloge. Tylko o tym zawsze mysle. Sa coraz wieksze, I chce aby siegaly mi do bioder. Chce moje wymiona przygotowac do robienia mleka abym mogla je doic jak krowa. To upokorzenie dodaje do podniecenia.

Gość gość
DLA mnie u kobiety na zone najwazniejsze jest aby miala bardzo duze cyce i aby lubila sie bzykac, i byla wyuzdana. Z taka to urozmaicenie sexualne nie ma konca. Trzy lata temu orzenilem sie z moja zona bo miala najwieksze cyce sposrod tych ktore sie zglosily, I byla znana jako dupodajka w sasiedztwie bo bardzo lubi sex, jest striptiserka i prostytutka, i tego szukalem. Do tej pory, nigdy nie odmowila sexu, i rozumie to ze jestem faceted i potrzebuje sie pobzykac z innymi raz w tygodniu. Ona juz prostytucji nie uprawia, ale lubi tanczyc w klubie z golymi cycami i die bzykac z przygodnymi. Super.