Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckkkkkkkk

Pilne! prosze kobiety lub ginekologa. chodzi o ZDROWIE

Polecane posty

Gość fuckkkkkkkk

prosze o wypowiedzi powzne osoby chociaz to nie brzmi zbyt powaznie.. nie jestem zboczona,lubie sbie zajrzec tu i owdzie,chetnie bym przrjrzala jelito, okreznice ale mozliwosci nie pozwalaja.. Po prostu jestem ciekawa swiata.. Wiec..myje ze w wannie i mam lusterko zatem co mi szkodzilo spojrzec nizej?hahha i teraz powaznie..prosze. No wiec chodzi o CIPKE! Jak wyglada blona? to chyba nie jest cos jak rajstopy prawda? Tuz pod cewka,jak rozpoczynaja sie wargi..nie chce rzucac miechem ale mam jakies mieso..takie troche zwiniete. oczywiscie jakby wlozyc palec trche nizej to nie ma przeszkod:D Ale czy to jest blona? Zmartwilam sie ze t jakis guz czy cos takiego. To po prosu tuz pod cewka jakby kawalek grubszej skory. Czy wy tez tak macie lub czy jakis rezolutny ginekolog takie cos zauwazyl i nie jest t objawem choroby? Dodam ze jestem dziewica,aleprawdopodobnie sobie przebilam blone bo na chama wciskalam tampona i raz zdazylo m sie male krwawienie pomiedzy okresem. ale dto dawno. w tej wlasnie skorze jest jedna mala dziurka a nizej troche wieksza.Pisze by wykluczyc chorobe przenoszona droga plciowa. Proszeo odp.