Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maadaa

tunezja w pazdzierniku - był ktos?

Polecane posty

Gość Sepulka
Bylam na przelomie wrzesnia i pazdziernika, ale nie warto zabierac ze soba swetrow, 42 stopnie na okraglo, tylko w autokarze nas wygwizdalo, bo klimatyzacja na ful...

Gość urlopuj
Byliśmy w połowie października i było cały czas około 30 stopni. Pogoda idealna ani za gorąco ani za zimno. Mieliśmy wtedy przez 2 tygodnie jeden dzień niepogody. Na spokojnie można lecieć. Pozdrawiamy www.urlopuj.home.pl

Tunezja do dypu :o lepsze Malediwy:) ale pewnie nie macie kasy ja byłam na Malediwach z moim Maciusiem :) 😍 własnie dzisiaj wrociliśmy :)

Gość zadziwiona
byłam końcem wrzesnia, pogoda super... ale samej tunezji nie polecam - wiecej raczej nie pojadę

Gość dlaczego?

Gość była w koncu listopada
i nie wiem, jak ludzie wytrzymuja, gdy jest gorecej. Bylo super, pogoda akurat.

Gość anette123 hahah
a była,a widziala,i zdania nie ma :classic_cool:

Gość byłam w koncu listopada
przede wszystkim nie ma tłumow, czesto caly basen mialam tylko dla siebie, na plazu zawsze wolne lezaki, hotel 5 * za psi grosz, wycieczki o tej porze nie męczą

Gość zadziwiona
nie byłam rasistką do wyjazdu... teraz uważam ze powinno się zrzucić na chamów i brudasów napalm, zaorać i wtedy mozna tam będzie jeździć... Brud, smród... pomimo all inclusive trzeba na kazdym kroku dawać w łape... np ścieki wypuszczane bezposrednio przy plaży 5gwiazdkowego hotelu (bogu dzieki nie mojego), fatalni ludzie ;/

zdziwiona.. Takie są kraje arabskie. Nie wiem co cie dziwi :) Jak się komuś nie podoba nie musi tam jeździć. Ps. Mi ścieki leciały koło hotelu 5* w Bułgarii..

Gość zadziwiona
toteż napisałam ze więcej nie pojade... nie sadziłam ze są tak brudne i aż tak łapówkarskie i nieprzyjemne