Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Kim trzeba byc by maltretowac?

Polecane posty

Czy takie kopanie w plecy i mocne uderzenia w glowe i po twarzy oraz duszenie z ogromna sila moze doprowadzic do poronienia 2 mies.ciazy? :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

Gość mala_mi_
mam nadzieje ze to prowokacja

Wczoraj trafilam na pogotowie w nocy.Tak jak stalam czyli w kapciach i szlafroku ucieklam gdzie popadnie.Trafilo na sasiadke.Pomogla mi cale szczescie,bo by mnie chyba zabil.Pobolewa mnie brzuch jak bym miala dostac okres.Nie dam rady przelykac sliny,poniewaz dusil mnie bardzo mocno,a nastepnie wziol kabel i... przepraszam jelsi Was rozdraznilam,ale nie mam sie komu zwierzyc.Czuje bol.

Gość klupka
a skąd piszesz??? Pewnie od sąsiatki albo z pogotowia co???

Gość masz nauczkę

Nikt mnie nigdy tak nie zbil.Nikt!Teraz jestem u ojca w domu i to od niego pisze..On nie chce opuscic miejsca zamieszkania mimo iz nie jest tam zameldowany.Nie chce wyjsc z mojego domu,a ja tutaj nie mam nic procz tych kapci i szlafroku :( boze!!!!!! Mowil do Boga patrzac w ziemie!Mowil,ze nosze dziecko szatana i zebym je usunela,bo on jego nie chce i bil mnie po twarzy,w glowe i kopal.To bylo straszne:(Policji tez nie chce otworzyc drzwi.Dzis chyba zostan wywarzone.Strasznie sie boje:(Policja mi nie pomogla. Bil mnie mowiac:\"Nienawidze cie !i cie kocham ty kurwo!\" Wnosic o alimenty?Chyba zloze zeznania w sadzie na niego za pobicie...:( ..............................................................................................

Gość szybko dochodzisz do siebie
jak na taka burzliwa noc i wizyte na pogotowiu masz sily by siedziec przed kompem

Gość musialas kogos
kiedys skrzywdzic, albo zdradzic czy tez oklamac (np. jako nastolatka) i teraz ponosisz tego konsekwencje.