Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga22

jaki czas po odstawieniu pigułek miałyscie okres?

Polecane posty

Gość kinga22
pytam mniej wiecej bo kazdy orgaznizm reaguje indywidualnie. Ja własnie jestem w czasie przerwy ale miesiecznej bo nie brałam piguł poniewaz miałm problemy z cera i antybiotyk zazywałm wiec zrobiłam przerwe...!

Gość tylko nie bijcie
moj pierwszy cykl po odstawieniu trwal 26 dni.

Gość a moj cykl
trwalby chyba pol roku. po 1,5miesiaca wywolany luteina, teraz tez 50dni i wywolany luteina. nawet nie wiadomo czy mam jajeczkowanie, prawdopodobnie nie. :(

Gość deeedeee
..a probowalas zainwestowac troszke czasu w NPR? takie obserwacje duzo mowia o plodnosci.

Gość deeedeee
a swoja droga: czy ktos wie, z czego wynika tak dlugi okres bez okresu (ale mi sie napisalo)? Czy to zle dobrane tabletki, czy indywidualna reakcja organizmu?

Gość kinga22
ja narazie mam 28 dzien cyklu i nic ale ja przed braniem zawsze miqłm długie sykle i nieregularne obaczymy pomartwie sie tym jak bedzie to trwało za długo?

Gość hmmmjkkk
podczas brania tabletek novynette (polecam) okres był wiadomo zawsze regularnie co 28 dni. Po odstawieniu ich pierwsza @ przyszła po 25 dniach, ale to tak jak piszesz, indywidualnie u każdego.

Gość domalka
Ja brałam tabsy 4 lata i odstawiłam właśnie ze względu na zajście w ciąze ale minęły dwa miesiące a ja mam brak okresu co robić?

Gość kinga22
do powyzej moze idz z tym do ginka? Ja zazywałam 3 lata ale mam zamiar wracić do piguł .Jak mi sie to przedłuzy do 35 dni to pójde do ginka o dziecko narazie sie nie staram .Własiwie to nawet nie planowałm tej przerwy ale siła wyzsza jak w temacie powyzej to pa

Gość tina21
w 29 dniu