Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

dlaczego tak musi byc....???

Polecane posty

Gość pomarancza.....1
dla Ciebie byc może to różnica żadna ale nie zapominaj że on to facet,inaczej postrzega pewne sprawy

nio ja wiem, ale ja naprawde do niego cos czuje,, i wiem ze o zabawy tutaj nie chodzi... tylko poprostu nie umiem go rozgrysc;/

Gość pomarancza.....1
Jesteś słodka dziewczynka,on może chce Kobiety przez spore K

hmm czy ja wiem, poznawla wiele dziewczyn wczesniej, ale mowil mi ze wszytskie sa inne, ze to nie to.... powiedzial mi ze czul do mnei to cos wczesnie ale ze t5eraz minelo, moze dlatego ze zauwazyl ze ja sie zaczelam angarzowac, nio nie wiem, i z enie wie czy powroci.. ja naprawde nie wiem co mam zrobic;/

Gość weewewew
ja tez poznalam pana ktory wlasnie zakonczyl 5 letni zwiazek, wsumie ten zwiazek zakonczyl sie 3miesiace temu. My zobaczylismy sie wlansie tak 3misiace temu, jakby milosc od pierwszego wejrzenia, nie moglismy oderwac wzroku, pozniej dlugi czas na siebie patrzylismy, on chcial mnie poznac... w ostatecznosci poderwal mnie na kapselek od tymbarku z napisem ktos o Tobie mysli:) normalnie mnie zaczarowal:) pracujemy razem, nakrecila nas ta wczesneijsza gra i jestesmy zakochani:) zaczelismy sie spotykac i momentalnie stwierdzilismy ze chcemy byc razem, dziwi mnie to ze po takim krotkim czasei potrafi budowac nowy zwiazek, ale naprawe nam dobrze. Dodam ze nie uprawialismy seksu. Ja tez jestem po dlugim zwiazku, moj trwal 4lata ale skonczyl sie prawie rok temu.

widzisz TY z nim jestes a jaaaa.. ten moj zaczal cos do mnie czuc ale to minelo, nio nie wiem moze wystraszyl sie ze moze sie znow zakochac, ja jak narazie staram sie od niego oddalic i zobacze czy to cos zadziala, czy zateskni.... ale czy sa szanse

bardzo sie boje ze to nic nie da... bo powiedz sama czy dla samych pieszczot chcialby do mnie przyjezdzac bo widywalismy sie 4 razy w tygodniu, wydaje mi sie ze chyba nie, moze czuje cos do mnie tylko ze on tego nie wie... albo ja sama siebie oszukuje i prubuje cos wmowic

Gość weewewew
lipa ze sie do siebie zblizyliscie jakos tam fizycznie;/ no ale cos, oddal sie teraz i zobacz co bedzie dalej..

Gość plumplumplum
najlepsze jest to twoje "nio", pewnie facet czuł się przy tobie jak przy dziewczynce z przedszkola i zwiał i perełka: " moze czuje cos do mnie tylko ze on tego nie wie" :D moze on jest jednak 7 lat młodszy nie starszy:D facet który ma ochote na macanki zawsze znajdzie czas, no prosze cie jakby traktował cię powaznie, to nie tak by się zachowywal, wybacz dziecinko:D

jestem zalamana, bardzo mi na nim zalezy, a sama nie umiem sobie pomuc, ciagle tylko on mi siedzi w glowie, nieumiem przestac sie do niego odzywac a wiem ze to bedzie najlepsze;/ tesknie za nim a najgorsze jest to ze on w sobote pojechal sobie na jakas impreze i pewnie poznal jakas panne a ja teraz.....

co zrobic aby zapomniec, aby sie nie odzywac aby nie czuc tego co teraz czuje;( chyba nwet nie ma sensu abym na niego czekala... a chodzby nawet ze jak bedzie chcial przyjechac to boe sie ze bedzie mu chodzilo tylko o pieszczoty.....

Gość agnesina
Dziewczyno on ewidentnie sie toba bawi a ty mu dalas na to pozwolenie. Pozwalasz mu sie macac, calowac a do tego wiesz ze on nie chce teraz byc z toba. Jak cie zostawi dla innej to nawet nie bedziesz mogla mu wygarnac bo ci powie "przeciez nie bylismy para". opanuj sie i zamiast sie obrazac przyjmij do wiadomosci to co ci mowia inni. On sie niestety toba bawi. Jezeli nie postawisz mu pewnych ograniczen to facet cie naprawde pusci kantem a ty bedziesz potem czuc sie zle bo dalas sie wykorzystac.

jest moze ktosu tuja kto moglby mi w jakis sposob pomuc, bo naprawde zyc mi sie odechciewa nie sadzialm ze bede az tak slaba

Gość agnesina
Wlasnie kazdy probuje ci pomoc patrzac sie obiektywnie na cala sytuacje. Tylko ty nie chcesz tego zrozumiec. Chcialabys uslyszec ze on cie kocha ale niestety tak nie jest skoro mowi ci wprost ze nie chce byc z toba jako para, caluje cie i maca a potem idzie sam na impreze i sie nie idzywa.

nio tak, moze i macie zyscy racje aleee wg mnie taki facet potzrbuje czegos wiecej niz tylko takich macanek , ze to moze znalez z kazda... a za mna sie dosc dlugo spotykal i nadal chce ale ja dalam mu czas aby sie zastanowil..... to sadziosz ze on naprawde nic do mne nie ma??

Gość agnesina
Zrozum ze dla faceta slowo pieszczoty ma troszke inny wymiar niz dla kobiety. Jezeli on by cos do ciebie mial to prawdopodobnie chcialby byc z toba a juz na pewno nie znikalby na caly weekend nie dajac znaku zycia.

ale nie on sie odzywal i w niedziele sie widzielismy.... tylko ze nie powiedzial mi o tej imprezie... to co ja mam teraz zrobic?? zapomniec o nim?? dac soboe spokuj... wczoraj milczalam i on sie pierwszy odezwal napisal mi esa czy jestem na niego zla... nio nie wiem jak postepowac dalej aby on sie do mnie zblizyl

co zrobic aby on poczul to cos?? albo jak zapomniec te chwile ktore z nim przezylam bo naprawde byly super,,, brakuje mi go straszie a minely dopiero dwa dni.. prosze DORADZCIE MI

dziewczyny prosze pwoiedzcie mi co ja mam zrobic.... darowac sobie czyzby naprawde chodzilo tylkoo macanki.... on mi powiedzial ze sie mna nie bawi ze ogolnie mu bylo ze mna dobrze... nio cio robic??? prosze o radeee

Gość ja juz nie wytrzymam
Powiem tak. Faceci to zdobywcy a jak juz upoluja zdobycz to ile sie nie zakochaja na amen to sie nudza. Co masz zrobic? Olej go, nie wydzwaniaj do niego i nie dawaj sie mu macan skoro on sam nie wie czy chce byc z toba czy nie. Po prostu jasno okresl warunki. jezeli on nie chce jeszcze byc z toba to nie pozwalaj sobie by cie obmacywal. Jak ktoras tam napisala wyzej: jesli potem pozna kogos innego to jedynie rzuci: przeciez nie bylismy para. Faceci to nie kobiety. Oni potrafia odzdzielic seks od milosci takze przytulanki wcalenie musza znaczyc ze cie kocha. A jezeli on po przytulankach jezdzi sobie na imprezy bez ciebie to odpowiedz chyba masz jasna.

hmm nio tak ale jak go olac skoro mi zalezy...:( i to bardzo... a chcialabym cos zrobic aby on by ze mna,, tylko pytanie,co??

hmm juz 3 dzien, a mi nadal tak pusto w sercu...wczoraj piscil mi tylko 3 strzalki;( nic nie napisal.... boje sie ze w ogole nie zateskni.....co ja mam zrobic;/