Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochote

chce to zrobic z ksiedzem!!!kto jeszcze???

Polecane posty

Gość Mila_a
mam ochotę na chwileczkę zapomnienia... ale napewno nie z wami głupie gnojki...! :(

Gość Mika...
no to tak jak moj z tymi komplementani a tez ci calusy skradà???

Gość mam ochote
nie nie Ty Mika tylko ta Mila_a

Gość Mika...
no to tak jak moj z tymi komplementani a tez ci calusy skradà??? kim jest dla ciebie?jak go poznalas???

Gość mam ochote
no wlasnieNIE:( on tylko dziala w zakresie slownym

Gość hmmmlll
mojej znajomej wsadzil znienacka jezyk po wspólnej kolacji naplebanii a potem udawał, ze nic sie nie stalo

Gość mam ochote
wlasnie wrocilam z kosciola,prowadzil"moj x" mowil o tym ze trzeba dzielic sie swoimi narzadami(w sensie nerka watrona itd.) a ja bym chciala zeby on podzieli sie ze mna takim jednym swoim narzadem....................

Gość Rozanna
Dziwne jesteście dziewczyny. Ksiadz to ksiadz. Jekieś zasady trzeba mieć, nawet jeżeli facet ich nie ma. To gruba przesada, żeby lecieć na księdza. To tak jakby przyzwalać na zdradę mężczyzny lub kobniety w małżeństwie. To niemoralne i chire i burzy wiarę w wielu fajnych księży. Powinnyście walczyć z pożądaniem do księży i skierować je raczej na innych mężczyzn, wolnych od kościoła i żon.

Gość mam ochote
cos jeszcze Rozanko???

Gość Rozanna
Czemu się nie ustosunkujesz. Jestem ciekawa co Tobą kieruje.

Gość mam ochote
a czy Ty myslisz ze to jest tak ze widze ksiedza i od razu go pragne????? no nie jestem jeszcze walnieta w glowe!!!!! mika????jestes????

Gość Rozanna
Nadal nie wyjaśniłaś. Rozumiem, że ksiadz może być atrakcyjnym mężczyzną i zadne śluby zakonne nie zmienią tego. Natoamiast zupełnie nie rozumiem tego, że napalasz sie na ksiedza i marzysz o seksie z nim. Co wiecej wnioskuję po Twoich wypowiedziach, że prowokujesz go i jesteś świadoma swojego działania i następstw. I o to własnie pytam. Dlaczego? I co Tobą kieruje?

Gość mam ochote
no i widzisz,pomylilas sie twierdzac ze go prowokuje-WOGOLE NIC NIE ROBIE W TYM KIERUNKU to on caly czas mi daj cos znac,nawet nie jestem pewna czy o to chodzi o np.ostatnio mowil mi ze lubi sie na mnie patrzec jak odprawia msze w kosciele z reszta pisalam o tym wczesniej....

Gość Rozanna
I nadal sie nie ustosunkowałaś do mojego pytania co Tobą kieruje :) Dzieki za wyjasnienie kwestii prowokowania :)

Gość mam ochote
Ty myslisz ze to jest takie proste! najlepiej powiedziec to jest be i tego nie wolno,jezeli czego s takiego nie przezylas to po co sie wypowiadac???

Gość mam ochote
helooooo

Gość Rozanna
Przeżyłam :) W liceum spotkałam młodego, super ksiedza, który mi sie podobał i który bardzo mnie lubił. Zdarzało się często, ze długo rozmawialiśmy, zwierzał mi się. Al zawsze zachowywaliśmy stosowne granice i zmierzaliśmy ku wzajemnemu zrozumieniu i przyjaźni. Wiem, ze tak nie tylko trzeba ale i można.

Gość Rozanna
Uciekam z forum. Życze rozwagi i przypomnienia, ze istnieje coś takiego jak system wartości i zasady moralne. Pozdrawiam! :)