Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

___Czy ktoś ma już teramin ślubu na 2009 rok?_____

Polecane posty

no teraz to i ja jestem ciekawa jakie te obraczki :) napisz cos wiecej jak mozesz. ja tez juz mam upatrzona suknie od dawna i raczej bede kupować urzywana, i dlatego Cie pytałam bo ja tez powiedzialam ze jak mi sie ta suknia w okazji gdzies trafi uzywana i bede miala pieniadze to biore z miejsca ja :)

Cześć Dziewczyny 🌻 widzę że już zdążono mnie objechać za nieco dłuższy post, ale przynajmniej niektórzy skumali o co w nim tak naprawdę chodziło ;) Figaaa a jaką chcesz suknie ??? daj linka bom ciekawa :D Co do obrączek - bedziecie niepocieszone, ale obiecaliśmy socie z moim że te obraczki to bedzie nasza słodka tajemnica do dnia kiedy znajdą się na naszych paluszkach :) nikt nie będzie wiedziała - rodzinka też ani przyjaciele, taka nasza konspiracja przedmałżeńska :D:D:D

Katowiczanka - nie pokażę :P zakopie na plaży i przywalę drzewem heh Pewnie pęknę przed ślubem :D ale na razie jestem twarda - w końcu obietnica ważna rzecz nie ;) ? Figaaa - ładna suknia, a mierzyłaś już podobny krój? Bo wiesz jak czasem bywa - podoba Ci się coś ale jak przymierzysz to już może być inaczej. Dlatego ja swoją mierzyłam w salonie zanim wybrałam się na przymiarkę do tej dziewczyny. Potem już byłam pewna. :) Teraz się cieszę że będę miała jedną rzecz mniej na głowie, choć ominął mnie szał mierzenia sukni w salonach, butki też już upatrzyłam Więc sobie myślę że pochodzę za bielizną :D:D:D ;) heh

Katowiczanka - nie pokażę :P zakopie na plaży i przywalę drzewem heh Pewnie pęknę przed ślubem :D ale na razie jestem twarda - w końcu obietnica ważna rzecz nie ;) ? Figaaa - ładna suknia, a mierzyłaś już podobny krój? Bo wiesz jak czasem bywa - podoba Ci się coś ale jak przymierzysz to już może być inaczej. Dlatego ja swoją mierzyłam w salonie zanim wybrałam się na przymiarkę do tej dziewczyny. Potem już byłam pewna. :) Teraz się cieszę że będę miała jedną rzecz mniej na głowie, choć ominął mnie szał mierzenia sukni w salonach, butki też już upatrzyłam Więc sobie myślę że pochodzę za bielizną :D:D:D ;) heh

tak Broneczko wiem juz ze chce taki kroj sukni, tzn ze bedzie dobry. no to teraz nas ciekawość zje jesli chodzi o te obraczki. jak podpisywałam z kamerzysta umowe to pokazywał nam kilka przykladowych filmow z wesela i kamerował na jednym slubie polsko -hiszpańskim gdzie młodzi \"sami sobie\" wytapiali obraczki a mieli taka mozliwosc bo to był zaklad złotniczy ojca młodego . i tak sie zaczyna wstep filmu weselnego, super sprawa.

Gość maniulka
witam serdecznie dopisuje sie do tematu Slub 08.08.09 sala kamerzysta fotogra kosciol orkiestra zalatwione chociaz po podpisaniu umowy zobaczylam plytke z wesela kumpeli i zespol srednio mi sie podoba moze uda sie cos zmienic jeszcze :) a jak tam u was??

Gość ashie
witam przyszłe Panienki Młode :-) My też bierzemy ślub w 2009 roku a dokładniej 27.06 :-) Wszystko mamy już zamówione, tj.: kamerzysta+fotograf, zespół, sala i ... chyba to by było wszystko. Wstępna lista gości też jest. została oczywiście sukienka :D ale mam już własny projekt także będę szyła :-) ale to jeszcze trochę czasu. Moje kochanie też ma już wizje smokingu tzn to jest moja wizja :P ale Jemu się podoba :-) Pozdrawiam wszystkie kobietki

Witam wszystkie dziewczynki:) i te nowe i te "Stare" :) ładna data 08.08.2009:) bo my też taką mamy:) u nas narazie bez zmian. pozdrawiam

Gość kasiulkaaaaa
witam przyszłe Panny Młode:) My bierzemy ślub 27.06.2009 jeszcze 317 dni oby szybko minęły:)

Gość ashie
hej broneczka :)fajnie że ślubujecie tego samego dnia :) i jak się czujesz przed tym wielkim dniem? w jakim mieście bierzesz ślub? pozdrawiam

Gość sunflowrka
dziewczyny czy ktoraś słyszała o videofilmowaniu DEEP BLACK? Pamiętam , że kiedyś jedna z forumek pisała na ich temat, ale nie moge teraz tego odszukać.

Ashie ---- jestemy z Gdyni ale ślub mamy w Wałbrzychu :) lekki rozrzut heh No powiem Wam że mi czas od lipca leci jak zacytuje Lejdis "z piczy strzelił" :D Jak się już biuro rozhula to niem się obejrzę będą Święta i trzeba będzie pomału myśleć o następnych przygotowaniach... Już się nie mogę doczekać, chociaż z drugiej strony jest coś w tym że czas oczekiwania jest taki poniekąd magiczny a potem szybko mija ten jeden jedyny dzień i nagle chciałoby się może znów poczuć to podekscytowanie z czasu "przed" ślubem :) Tak czy inaczej zamierzam się rozkoszować każdym tych pozostałych 317 dni .... jak to KASIULLLLKA wyliczyła :D

Gość maniulka
jeszcze kupe czasu ale tez mi sie wydaje ze zleci strasznie, ja jeszcze musze miec buty na zamowienie bo mam duza stope to w styczniu musze zalatwiac zeby na marzec byly bo do przymiarki sukni beda potrzebne i sie zacznie wydawanie pieniazkow:P liczyliscie ikle kasy wam zejdzie? bo mnie ta wizja przeraza :P pozdrawiam ;)

Gość Marta84
hej dziewczynki.powiem szczerze,ze troszeczke mnie przerazacie:my jak do tej pory mamy tylko sale zarezerwowana a termin slubu na 21.08.2009...oj,to chyba trza sie za to zabrac z kopyta:).pozdrawiam

heloł wreszcie ktoś żywy na naszym topiku jak miło :D szukaj szukaj - poleciłabym Ci mój ale oni nie jeżdżą tak daleko... hmmm u mnie zastój, właśnie oglądałam nowe fotki na blogu naszego fotografa i utwierdziłam się że to był dobry wybór, a Pan jest z Cieszyna aż.... No i suknia dziś dotarła do moich rodziców, ale fajnie :D

ja tak z doskoku wpadam na kafe bo poleruje mieszkanie ;) niestety burze zrobiły mi na balkonie jesień średniowiecza i walczę z tym co zostało z kwiatków. co do fotografów to my mamy aż z krakowa i właśnie dostałam niusa od nich, że są nowe galerię. jak znajdę trochę czasu to je obejrzę :) ostatnio widziałam weselne fotki mojej koleżanki i się załamałam bo naprawdę były okropne! podejrzewam, że ja zrobiłabym lepsze ;)

dlatego lepiej naprawdę dopłacić niż potem mieć kiepską pamiątkę.... ja mam tego: http://www.radziszewski.eu/ - w blogu ma najnowsze :) a Ty? a ja siedzę w biurze i czekam aż tu wreszcie będzie normalnie, meble mają przywieźć 2 września, siedzimy przy małych biurkach, fax na oknie, masakra, heh a kilkaset metrów dalej plaża na którą bym chętnie poszła sie przejsc zamiast tu siedzieć ale cóż.... trzeba to trzeba

aaa znam tego Twojego fotografa :P robi bardzo ładne zdjęcia:) zgadzam się, że lepiej dać więcej, a mieć naprawdę piękną pamiątkę. akurat na foto nie ma co oszczędzać, szczególnie jeśli tak jak my nie chcemy mieć kamery. ps. sprawdź maila :P

Broneczka super wybrałaś fotografa! Bardzo mi się podobają jego zdjęcia!!! :) Katowiczanka ja Ci moge polecic zespół, który będzie grał na moim weselu, a mianowicie Karaluchy (wiem, że nazwa mało zachęcająca) ;) mają stronę więc możesz posłuchac ich demo Pozdrowienia!!!