Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampararampam

jestem latwa

Polecane posty

Gość pampararampam

mam powazny problem. wiem, ze wiekszosc z was nie zechce mi pomoc i uzyje roznych epitetow w stosunku do mnie ale posluchajcie: jestem bardzo niesmiala. w tygodniu zajmuje sie glownie szkola ale piatki zawsze byly tylko moje. no i tu pojawia sie problem bo spotykam sie z bardzo rozmownymi ludzmi - kolezanka mnie z nimi zapoznala. rowniez przed wyjsciem zawsze przychodzila do mniez czyms mocniejszym. po alkoholu bylam tak samo rozmowna jak oni, i tak bardzo mi sieto spodobalo, ze juz nie umiem inaczej bo kiedy nie pije nic sie nie oddzywam jak zwykle. ale istnieje rowniezdrugastrona medalu- po alkoholu jestem latwiejsza, nie, nie uprawiam sexu ale caluje sie prawie co impreze, po za tym mam ciagle ochote na wiecej i juz z trudnoscia sie powstrzymuje. nie wiem co mam robic bo chcialabym moc znimi nadal przebywac ale watpie ze mnie polubia jako niemowe, a ja na prawde nie potrafie inaczej.

Gość no wiesz co wiesz co
mogłabyś się już tak nie wzruszać. wiemy, to jest wzruszające i w ogóle, ale wokół jest wiele więcej wzruszających historii. choćby moja, jeszcze nieopowiedziana.