Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

NIEPOKOJĄCE KRWAWIENIE,POMOZCIE,BARDZO SIE MARTWIE

Polecane posty

pisalam juz o tym na innym forum.nabawilam sie wczoraj zapalenia pechezra,ale niepokoi mnie bardziej co innego .myslalam ze dostalam okres wczoraj bo pojawila sie krew z pochwy,bardzo malo,no ale sie ppjawila.okres powinnatak za tydzien,2 dostac.w nocy nic nie lecialo,dzis widzialam ze mam w pochwie krew :( i nie wiem co to jest,bo okres normalnie by \"lecial\" a ta krew jest w srodku:( co powinnam zrobic?mam isc jutro do ginekologa>a zostane przyjeta mimo krwawienia? myslalam ze to moze przez pechezr ale co ma pochwa z tym wspolnego :(

doradzcie mi,prosze:( w dodatku pobolewaja mnie jajniki...czuje sie jak przed okresem ale te plamienie takie dziwne jest,to napewno nie okres.....jutro przyjmuje bardzo chwalony przez kobiety ginekolog ale to facet,ja zawsze do kobiety chodzilam wiec jakos mam opory przed facetem...ciagle cos sie musi przyplatac

Gość czikkita
Wiesz, trudno tu cokolwiek doradzić, bo różne mogą byc przyczyny. Może to być krwawienie śródcykliczne (okołoowulacyjne) i wtedy wszystko gra :) Ale krwawienie moż też być objawem zaburzeń hormonalnych, nadżerek, stresu. Warto pójść do lekarza jeśli nie obserwujesz cyklu i nie wiesz czy to jest k. śródcykliczne. A może jesteś w ciąży i masz plamienie? Idź koniecznie do gina.

Gość a ja tak powiem
a ciaza jest mozliwa? dostaniesz jutro.

nie,w ciazy napewno nie.mialam kiedys wykryta nadzerke wiec moze to jest od tego?i mimo krwawienia lekarz mnie przyjmie?

Gość czikkita
Wiesz, ja też miałam takie dziwne krwawienie-trwało 21 dni i w końcu poszłam do gina. Mimo kolejek przyjęła mnie od razu, bo to pilne było. Jak jest dziwne krwawienie, to lekarz musi cię zbadać, nic w tym dziwnego ;) Niedoleczona nadżerka może znowu o sobie dawać znać. Ale póki co spróbuj się nie stresować i jak tylko będziesz miała czas- goń do lekarza :) A tak poza tym, to nie prowadzisz obserwacji cyklu? Wiem, że często, nie mając pojęcia o co w tym chodzi, ludzie sprowadzają to do kalendarzyka, a nawet jesli nie wybiera się takiej metody regulacji poczęć to napewno zyskuje się cuudną wiedzę o funkcjonowaniu własnego organizmu i nie niepokoi niepotrzebnie objawami, które mogą być całkiem naturalne :)

umowilam sie telefonicznie na jutro pod wieczor do ginek.wogole juz dawno powinnam badania wykonac.babka do ktorej zawsze chodzilam nigdy mi cytologii nie chciala zrobic:( bede sie bardzo krepowala bo to jest mezczyzna ,a ja nigdy nie bylam u mezczyzny

Gość losia
dziewczyno nie zaniedbuje tego typu krwawien ,bo przeciez my kobiety jestesmy narazone naprzyklad na raka szyjki macicy ,zaniedbasz to i ockniesz sie za pozno a rak czeka nieublaganie i nie bedzie ratunku jak u mojej znajomej.kazde krwawienie ww polowie cyklu moze byc nieprawidlowe i migusiem do ginekologa a bedziesz zyla

dobrze ze na tym forum nikt nikogo nie wyzywa ani nie wysmiewa(przynajmniej nie spotkalam sie jeszcze z tym ) bo na zdrowie i uroda to potrafia tak po czlowieku pojechac.....

Gość losia
Wiesz to naprawde bardzo wazne zeby w odpowiednim czasie dbac o swoje zdrowie ,wiem co mowie ,napatrzylam sie na wielkie cierpienia takiej chorej co juz bylo za pozno a ona po 50 umarla w bolach bo zaniedbala mozna powiedziec swoje objawy ,dlatego teraz kazda kobiet ostrzegam aby jednak wstyd schowac do kieszeni i zbadac sie a unikniemy wielu cierpien