Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Co na co dzień pijecie?? Woda min mi nie podchodzi, napoi gazowanych nie lubie :o soki lubie tylko pomaranczowy i jabłkowy ale ile mozna pic w koło to samo? herbaty tez mam juz dosc:o No i co mi zostało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proponuje sprobować wywaru Napisano Wrzesień 23, 2007 z cykuty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 a co to takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greca 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 ja pije tylko wode, herbate zielona i sok pomidorowy :-O no i czasem kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 kawa..i z duza iliscia mleka... czarna herbata z miodem i cytryna... herbata z dziekiej rózy... woda mineralna z cytryna...(sama sobie wyciskam połówke cytryny na szklanke i do tego plasterek cytryny) od kilku dni rano ...tylko woda mineralna z łyzeczka miodu gryczanego i wycisnieta cała cytryna... soki owocowe...orange albo grapefruit...ale tylko swiezo wycisniety.. no i oczywiscie...nie na codzien..ale ...wino i campari;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 mmm... woda z miodem i cytryną - o musi być dobre :) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 dobre i zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 przede wszystkim zdrowe :) te kupne wody smakowe i napoje gazowane są okropne! Nie wiem jak można to pic. Albo jeszcze dzieciom dawac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloni Napisano Październik 6, 2007 Przede wszystkim woda...niestety. Oprócz tego zielona i czerwona herbatka, czasem kawa z mlekiem, kakao :) Jeśli chodzi o soki - ja lubię grejpfuta, pomarańcz i marchewkę, do niedawna piłam kubusie, ale z sokiem ma to średnio dużo wspólnego, więc przerzuciłam się na marwity - fakt, że hektolitrów tego nie wypijesz, ale są i zdrowe ("stosuję" je zamiast rutinoscorbinu) i smaczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiaswiatlo 0 Napisano Maj 14, 2008 Wg medycyny chińskiej soki nie są polecane. Wychładzają organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyz . Napisano Maj 14, 2008 w dzień spijam flegmę poprzez odcharknięcie i połknięcie , w nocy przysychające farfocle z nosa wciągam i też się napije a przy okazji najem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach