Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak co chce dobrze

Pomocy! Chcę ogolić swoje klejnoty - jak to zrobić?

Polecane posty

Jestem chłopakiem. Chciałbym sprawić mojej dziewczynie niespodziankę i wpadłem na pomysł, by ogoliś się na łonie - znaczy jądra, pachwiny, podstawę trzonu penisa i łono. Próbowałem zrobić to tak jak się goli twarz. Używałem zużytej maszynki - nie zacinałem się, jednak ciężko było się ogolić - oraz nowej - łatwiej się goliło, ale powstało kupę podrażnień i nacięć. Chciałbym być tam zupełnie gładki, może sprawi jej to przyjemność. Teraz dostrzegam te poświęcenie jakie wykonują kobiety goląc się tam... doceniam to i dlatego tym bardziej chciałbym być tam naprawdę gładziutki. Mam jeszcze dwa dni na wykonanie tej pracy, zanim ona wróci z delegacji. Może jakaś pani lub pan wie jak mogę to zrobić by nie było czuć wystających końcówek włosków i moje klejnoty nie zamieniły się w krwistego tatara. Proszę o pomoc.

Gość ech ludzie ludzie
kup krem do depilacji VIT i ogol jakies 2 godziny przed nia...bedzie super...tylko przestrzegaj minut bo podraznisz se jeszcze bardziej :)

dziekuje... a czy to nie będzie szkodziło - kurcze, przeciez to są jądra... delikatna skóra!

Gość ech ludzie ludzie
a myslisz ze pipka to nie wrazliwe miejsce?? to tez nie ta sama skora co na reku czy nodze

Gość ech ludzie ludzie
zreszta na opakowaniu bedzie pisalo na co mozna stosowac a na co nie wiec poczytaj napewno nie do twarzy hihihi

no to masz klopot teraz. bo golic sie, to trzeba umic! :D:D:D:D:D nastepnym razem uzyj najpierw nozyczek, a pozniej maszynki. a jak nie pomoże to sprobuj woskiem. albo plastrami. dziewczyna na pe ci pomoże;)

Gość ogródnik Tomasz
Ja swoje jaja golę sekatorem.. działa!