Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka235

mężatka szuka Kobiety

Polecane posty

Gość mężatka235

hej dziewczyny nie wiem czy to dziwne czy nie , ale od jakiegoś czasu zdecydowałam się szukać kobiety. jestem młodą mężatka .Mam23 lata i żyje od roku w małżeństwie. Układa nam sie dobrze i nie narzekam. Ale czuje, żże potrzebuje bliskości kobiety. nie chodzi mi tylko sex szukam fajnej koleżanki żeby wyskoczyć na pifko, do knajpki na dyskotekę zakupy. A sex miałby być miłym dodtakiem. Macie tak czasem czy tylko ja tak hm.. inna jestem? p.s jestem z wrocka (to tak na wszelki wypadek jakby któraś była zainteresowana)

Gość A co na to Twój mąż

Gość mężatka235
nie wie i się nie dowie

Gość mężatka235
a może powinnam dać to na uczuciowym forum?

Gość mężatka235
dziękuje za kąśliwe uwagi

Gość mężatka235
Nie będę się narzucać:O Przebiorę się za worek ziemniaków i oddam mojej ulubionej czynności - ognistej masturbacji na zatłoczonym targowisku:)

Gość nassa
Hej! Nie przejmuj sie uwagami. Trochę Cię rozumiem. Nie jestem męzatką, ale od 4 lat mam faceta. Pamietam że zawsze podobaly mi sie sceny erotyczne z udzialem samych kobiet. Jakiś miesiac temu przydarzyla mi sie taka historia. Z przyjaciólką która znam od 19 lat ostro sobie popilysmy. Skonczylo się na pieszczotach i pocalunkach, nic powaznego. Od tego czasu ona zerwala kontakty. Zaluje, bo dobrze sie rozumialysmy. Przekreslila znajomosc przez glupi wybryk po alkoholu.

Gość anglomania
hej, jestem z opola jezeli zechcesz napisz do mnie kodeina28@gazeta.pl

Gość mężatka235
dzięki dziewczyny za miłe słowa. Nassa szkoda, że twoja przyjaciółka tak zareagowała. Właśnie takiego skutku się boje u moich przyjaciółek, więc nigdy nie wykonałam kroku w ich stronę i szukam obcej kobiety aby była to nowa znajomość w której wiadomo o co chodzi

Gość nassa
Tak sobie myslę, że dziewczyna się wystaszyła. Dla mnie to był wygłup, ale może ona poczuła coś wiecej? Wiem, że z facetami różnie jej się układało. Najlepiej poznać dziewczynę, a nie ryzykować z przyjaciólką, bo potem są niepotrzebne komplikacje :-(

Gość buła
czesc jestem z opola wiec mamy blisko, mozemy pogadac