Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perelka68

Gdzie można tanio kupić srebrną biżuterię?

Polecane posty

Gość perelka68

W necie czy w jakiejś sieci sklepów.....Bo na allegro jest maly wybór :(

Gość perelka68
Serio?

Gość gość
komis to chyba żart... Najlepiej kupować w sklepach internetowych, tylko w takich mniej znanych, nie jakiś Apart, Kruk itp gdzie mają marże z kosmosu tylko mniej znane sklepy np https://www.aberis.pl

Gość gość
Polecam dobrego pasera, ale nie żyda.

Gość grty66
Kupuję sobie bransoletki bursztynowe za śmieszne pieniądze w sklepie http://bizuteriafront.pl. Mają też fajne połączenia srebra (w srebrze nie ma niklu) z bursztynem. Wzorów bardzo dużo, także młodzieżowych i bardziej formalnych. Można dobrać do każdego stroju.

Gość gość
Polecam coś tańszego, na kieszeń każdej przeciętnej kobiety, która marzy o odrobinie elegancji w rozsądnej cenie. Srebrna biżuteria ze sklepu internetowego jubilea.pl jest naprawdę warta uwagi. Ładnie się prezentuje, niewiele kosztuje, a duży wybór oryginalnych modeli kolczyków, pierścionków, wisiorów, naszyjników przyciągnie każdą miłośniczkę srebrnych bibelotów do poszukania czegoś odpowiedniego dla siebie.

Gość gość
Uwielbiam biżuterię. Uważam, że jest to nieodłączny element, każdej eleganckiej kobiety. Piękną biżuterię oferuje sklep www.pbsrebro.pl

Gość gość
Naprawdę wyjątkowo piękne wisiorki znajdziesz w sklepie internetowym z biżuterią pod adresem http://ankabizuteria.pl/8-wisiorki . Ja tam ostatnio kupiłam sobie olbrzymi srebrny wisior inkrustowany kryształkami. Prawdziwe cudo! Transakcja przebiegła pomyślnie i myślę, że będę tam częściej zaglądać.

Gość gość
Ja bardzo lubię sklep internetowy Srebropol.pl.

Gość gość
POLECAM hurtownie w Warszawie. Super ceny, towar przepiękny,obsługa najlepsza z jaką miałem do czynienia. Polecam!!!!

Gość gość
z tego co widzialam to na www.e-zegarki.pl maja, nawet duzy wybor i przystepne ceny

Gość renatksass
Ostatnimi czasy jak chcę sobie kupić biżuterię to zaglądam do sklepu Lewanowicz. Można ich znaleźć online, albo w Wawce na pl. Grzybowskim, gdzie mają salon sprzedaży (ze swoją drogą bardzo miłą obsługą, polecam!). Dostałam w prezencie niedawno broszkę z kolekcji Carskie Klejnoty, konkretnie tę ze strony lewanowicz.com/shop/products/506/broszka-new-carskie-klejnoty. Magiczne kryształy hydrotermalne, super to wygląda jak już się przypnie do kreacji.

Gość Ella Nowacka
Wiele fajnej i taniej biżuterii srebrnej można znaleźć na http://rejel.pl Ostatnio kupiłam sobie tam kolczyki i bransoletkę, jestem bardzo zadowolona bardzo dobra jakość za rozsądną cenę

Gość gość
Kupiłem kilka lat temu żonie naszyjnik z diamentem ( www.savicki.pl ). Była zachwycona, ja zresztą też się zdziwiłem wartością produktu i od tamtej pory realnie interesuję się diamentami pod kątem inwestycyjnym. Przez markę Savicki udało mi się sporo ciekawych pozycji kupić, które po kilku latach zdobyły sporą stopę zwrotu. Niezła lokata kapitału. Tak może na marginesie chciałem zaznaczyć :)

Gość Lara2231
Imitacje, kochani! Po co kupować srebro? Ja nabyłam piękną kolię w sklepie Yvon i jestem zachwycona.

Gość Patrycja_99_Stasiak
Zobacz w sklepie Yvon. Chcesz srebrną, czy posrebrzaną? Ja uważam, że nie ma co inwestować w oryginalną biżuterię. Lepiej kupić ciekawszą, znacznie taniej.

Gość Kasia_320
Ja polecam sklep www.mennicabydgoska.com. Mają nową i starą biżuterię w niskich cenach a dodatkowo można sie targować:)

Gość malika_po
Jak patrze na cenę sztucznej biżuterii w butikach to się dziwie, że ktoś tyle płaci za kawałek metalu. Jeśli chodzi o sztuczną biżuterię to ja ją kupuje w internecie np. w sklepie www.edibazzar.pl/ Mają też srebrną biżuterię - ale nie całą z niego a pokrytą nią

Gość gość
Zadowolona jestem z kolczyków jakie mi przyszły ze sklepu marku Savicki - www.savicki.pl Pierwszy raz u nich kupowałam i myślę, że jeszcze wrócę. Mają dużą rozpiętość produktów, cen i w ogóle stylizacji. Można znaleźć rzeczy do wieczorowej kreacji na specjalne wyjście, ale też dużo biżuterii na co dzień w której można pójść do pracy, na zakupy i tak dalej.

Gość gość
Ja kupuję w sklepie perlei. Nie piętam adresu, mam zapisany na kompie a piszę z komórki :) ale jak swpiszesz bizuteria perlei w google to na pewni zajdziesz. Mają dobre ceny i fajne rzeczy.

Gość gość
bizuteriaperlei.pl znalazłam :)

Gość Magda Kra
Tanio i łande przedmioty kupiłam ostatnio na www.srebrnawyspa.pl Szybko przyszło i tania wysyłka. Znalazłam ten sklep z polecenia znajomej na facebooku. Fajne sobie pierscionki i łańcuszki dwa kupiłam,ale podoba mi się tam więcej rzeczy i jeszcze tam wrócę jak budżet pozwoli :)

Gość gość
na pewno na topsilver jak poszukasz to znajdziesz sobie cos ladnego, bo to bardziej kwestia gustu mi tam sie duzo rzeczy podoba zwłaszcza z kamieniami, szafirami, bursztynami itd. Srebro jest oryginalne próby 925, cala ich bizuteria jest srebrna, ja ostatnio tylko taka nosze bo mi sie najbardziej pooba.

Gość gość
www.bizuteriaperlei.pl taniość i ładne

Gość Robeliana
Niedroga i dobrej jakości biżuteria ze srebra jest na Avora.pl, skompletujesz bez problemu zawieszkę z łańcuszkiem do 30 zł nawet :)

Gość gość
Wszystko byle nie sztuczna biżuteria! To jakby chcieć palić w piecu piachem a nie węglem. Litości. Zerknijcie na www.bizuteriaperlei.pl kupiłam tam już 4 różańce na szyje i wszyscy obdarowani byli zachwyceni :) i o to chodzi.