Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosyc juz mam

Czy mozna dostac warunek warunku ?

Polecane posty

Gość dosyc juz mam

z jednym gownem sie mecze i mozliwe ze znowu nie zalicze..ktos mial podobna sytuacje???

Gość dosyc juz mam
upppppppp :(

Gość dosyc juz mam
nikt nie wie ?:/

Gość a na jakiej uczelni jestes
bo np na mojej, to mozna, mozesz dostac warunek wearunku warunku warunku...... wystarczy zabulic albo miec znjomosci, ale na normalnej uczelni to chyba nie jest mozliwe, po warunku jak nie zaliczysz to wylatujesz, ja jestem na ar w lublinie, tam wszystko jest mozliwe, taka gowniania uczelni, juz dawno bym te studia rzucila w pizdu ale chce miec papierek

Gość studęt
U mnie nie można. Niezaleczenie warunku = wypad ze szkoły.

Gość a na jakiej uczelni jestes
no wlasnie i tak powinno byc na normalnej uczelni! a na tej chrzanionej rolniczej w lublinie wszystko jest mozliwe! tak ludzie oddaja indeksy z zimowej sesji (oficjalny termin oddania-koniec lutego) w czerwcu!!!! czyli jak sie zacznie juz nowa sesja, co za gowniana uczelnia! jak chccesz to chodz na rolnicza, mowie ci, tak sie dzieja takie rzeczy ze nie do pomyslenia, nie bedziesz sie musiala uczyc a paierek bedzie!

Gość tak naprawde
u mnie na wydziale to sie nazywalo egzamin komisyjny

Gość na agh w kraku
ale na zaocznych to można mieć tego multum, warunki warunków warunków warunków plus prawie nieskończone ich ilości (z doświadczenia wiem:O kiedyś pojechałam na wakacje dorobić za granice i w sesji letniej nic nie zdałam bo jakoś późno mi się wróciło, w zimowej miałam troche kłopotów i jakoś zero głowy do nauki - więc w sumie dwa semestry mi zaliczyli warunkowo, chyba z 9 egzaminów:O rok póxniej rekordy biłam bo w jeden weekend zaliczyłam i zaległe i bierzące egzaminy) prawda jest taka że ludzie czesto nawet nie wiedzą na którym roku są właściwie:P a co lepsze ani grosza za to nie płaciłam bo warunek kosztował 140 zł ale tylko jesli nie miało się zaliczonych ćwiczeń i trzeba było je powtarzać - za sam egzamin nic się nie płaciło no ale to nie dość że agh - tam pod tym względem nie jest najgorzej - to do tego jeszzce zaoczne aa to oczywiste - wywala zaocznych nie będzie kasy:P więc ida na rękę

Gość u mnie jest jeszcze komis
a jak nie zaliczysz to wtedy albo wypad albo cofke bierzesz