Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michalinka26

ślub u narzeczonego

Polecane posty

hejka moze któraś z Was miala tego typu dylemat. slub bedziemy brali w rodzinnej miejscowosci narzeczonego, i nie za bardzo wiem jak zrobic czy przygotowywac sie u niego w domu, czy w pokoju hotelowym, czy do kosciola wyjsc od niego ???? bedzie sporo gosci przyjezdnych, i a by nie robic tloku w domu czy bedzie wypadalo, aby moi rodzice zajeli sie goscmi w hotelu, a ja zebym sie przygotowywala w domu?? poradzicie jak to rozwiazac? za wszelkie uwagi bede bardzo wdzieczna Ola

ja sądze że powinnas sie przygotowac u narzeczonego czy dobrze myśle i błogosławieństwo będzie u Twojego narzeczonego w domu?

przecież w tym mieszkaniu będzieci tylo chwilkę. a miło będzie jak wszyscy zobacza wasze błogosławieństwo. to jest moje zdanie. niewiem może nie chcesz żeby goście byli przy błogosławieństwie? bo wielkość domu nie gra wg.mnie roli. to jest asz dzień i macie być otoczeni najbliższymi:)

Gość ble ble ble ble ble ble
witam:) Ja mam taka samą sytuacje. My rpzwiaazlismy to tak: błogosławieństwo mamy w piarek wieczorem- bedzie przyjmena kolacja i ostatnia "narzeczeńska" rozmowa:) Ja z rodzicami śpimy w hotelu (tak jest wygodniej dla wszystkich). Wszystkich gosci mamy przyjezdnych i wszyscy spia w hotelu. Wszyscy spotykamy sie w kosciele i juz:) Po mnie przyjedzie Narzeczony ze swiadkiem:) Omijamy tłumy ludzi, którzy tylko zakłóciliby nam naszą chwile:) Tylkorodzice i my:) no i nie ma nerwów i niepotzebnego stresu