Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zjawa

seks z bylym??

Polecane posty

rozstalam sie z facetem jakis czas temu. Teraz obydwoje stwierdzilismy, ze nie ma juz sensu do siebie wracac, jednak po rozmowie poszlismy do lozka... i tak sie zaczelo. Wmawiamy sobie, ze to bez zobowiazan, ze jestesmy sami i po prostu znamy sie swietnie, wiec czemu by nie spotkac sie czasem i nie kochac przy okazji. idiotyczne co? powiedzcie, co sadzicie na temat seksu z bylym partnerem? ktos tak robi?

Gość fsbb
ja tak robiłem... robię... będę robił... z każdą następną partnerką przez jakiś czas po rozstaniu uprawiam seks ze wzglęu na przyzwyczajenie i potrzeby... nie jestem wyjątkiem, wszystkie pary wokół mnie po rozstaniu choćby po cichu się spotykają żeby uprawiać seks, przyczyna? zazwyczaj taka sama...

robiłam tak, bo jednak gdzieś w środku była nadal nadzieja na to, że do siebie wrócimy... Poza tym chciałam tego, on też i stało się parę razy. Wróciliśmy do siebie jednak i nadal jesteśmy razem :)

Gość magdalenkaa
Tak.. Rozstalam sie z facetem w sierpniu ubieglego roku, do tego czasu jestem sama, on tez, nic do siebie nie czujemy, ale spotykamy sie czasem na seks. I tyle. Wiem ze jak ktores z nas znajdzie sobie partnera i sie zakocha to przestaniemy to robic.

Gość ef23
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@+@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@@@@@@@@@@@+ ++@@@@@@@@@@++@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@++@@@@@@@@@++++++++@+@@@@@@@@@+@@@@ ++@@@@@@@@@@++++@@@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@@@@@@+ +++@@@@@@@@@@+++++++@@@@@@@@@++++++@@@@@@@@@@@@@+ +++++@@@@@@@@@+++++++@@@@@@@@@@++++@@@++@@@+++++++ @++++++@@@@@@@++++@+++++@@@@@@@@@++++++@@@@+++++++ @@+++++++@@@@@@@+++++@@+++++@@@@+++++++@@@@@@+++++ @@@++++++++@@+@@+++@+++++++++@@@@@++++++++@@@++++++ @@@@@+++++@+@@+++++++++++++++@@@@@+++++++++@@@+++++ @@@@+++++@@+++@@+++@@@+++++++@@@@@++++++@@@++++++++ @@@@@+++++@++@++@+++++++@@+++@@++@@@@@+++++++++++++ @@+@+@++++@@++++@@@+++@@@@+++++++++++++++@@+++++++++ @@@@@@+++++++++++@@+++@@+++++++++++++@@@++++++++++++ ++@@@@++@@+++@@+++++++++++@@++++++++++++++++@@@+++++ ++++@+@@+++++++++++++++++@@++++++@+++++++++++++++++++ ++++++++@@@++++++@@+++++++++@++++++++@+++++++++++++++ ++++++++++++++++++++@+++++++++++++++++++++++++++++++ +++(O)+++(O+++(O++++++++++++++(O)+++O)+++++__O/+++++ ++++|++++|)+++/)++++++O-___+++++|++++/||+++++__/+++++ ++++/)+++ /)+++))+++++++//+((_+++/|+++++/)+++++++)+ "`" "```""` """`"""`" """`` `""""""`'" ""'""``'"`'`'" ----------------------------- KU CHWALE FEKALA ---------------------------- ----------------------- :classic_cool:WSZYSTKO ZASRANE:classic_cool: