Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca2007

Nudnosci w 1 tygodniu. Mozliwe?

Polecane posty

Gość pytajaca2007

Tydzien temu kochalam sie z moim chlopakiem, nie doszlo do wytrysku we mnie, niemniej przyznam iz nie uzyilsmy zadnego zabezpieczenia. Mialam wtedy dni plodne. Zarowno wczoraj jak i dzisiaj w godzinach poludniowych (od okolo 16tej - 18tej) czuje okropne mdlosci. Zastanawiam sie czy cos mi zaszkodzilo, czy moze moge byc w ciazy. Czytalam, ze mdlosci pojawiaja sie zazwyczaj w 2 czy 3 tygodniu, wiec wydaje mi sie ze jest na to za wczesnie. Czy ktoras z was miala mdlosci juz w 1 tygodniu???

Gość rather impossible
...it's just your imagination..

Gość pytajaca2007
obys miala racje ;)

Owszem, że jest za wcześnie, bo w 1-szym tygodniu organizm nawet nie wie, że jest w ciąży (zakładając, że ciąża jest).Mało tego - to psychika rządzi ciałem, - więc co sobie wmówisz, to wystąpi.

tutaj czas mdlosci sie nie zgadza....jakbys je miala w godzinach od 9 do 12...albo od 20 do 22..to pewne na 100% ze jestes w ciazy :)...heheh dziewczyno opamietaj sie ...na baraszkowanie z facetem to jestes dorosla...ale na konsekwencje ktore moga po tym wystapic juz nie.....najpierw naucz sie \"wlasnego ciala\" i poczytaj o ciazy ..albo najlepiej jej uniknac...a potem mozesz sobie figlowac:) a teraz do twojej wiadomosci ...nikt na tym forum nie jest w stanie stwierdzic czy jestes w ciazy...nawet lekarzowi bedzie trudni tak wczesnie stwierdzic....pewnie wysle cie do domu i kaze czekac na okres....a jak sie bedziesz tak stresowac...to okres sie spozni...wiec wyluzuj!

Gość pytajaca2007
mala fu, wiesz co, to nie o to chodzi, no bo ja juz w sumie moglabym zajsc w ciaze (mam 29), ale to zawsze jakas rewolucja ;) Zapytalam z ciekawosci, bo nigdy mnie to nie spotkalo wczesniej. A tak poza tym, to chodzi mi nioe o tradycyjny 1 tydzien ciazy, a dokladniej mowiac tydzien po ewentualnym zaplodnieniu, a z tego co wiem to jest to juz zupelnie inne rozumowanie.

Nie, jest dokładnie takie samo rozumowanie.Do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem po owulacji - nie ma szans na nudności 7mego dnia po owu.