Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunny123

Do kobiet z dużymi wargami

Polecane posty

Gość sunny123
no juz nie jest, bo zerwalismy. w sumie jak sie seksil ze mna i druga, to sie nie ma co dziwic, ze juz nie zaprzatal sobie glowy wyprobowywaniem wszelkich sposobow, zeby mnie doprowadzic do orgazmu pochwowego. rozkojarzony byl. mam nadzieje, ze jednak sa lepsi faceci w lozku niz on!!

Gość annniaaa
to byl cham jak tak ci zrobil wiesz ze jak sobie to wyobrazilam to poczulam w tym momencie obrzydzenie a jak ty sie czulas jak sie dowiedzialas ze jego fiut byl w jakiej obcej dziurze

Gość sunny123
szkoda gadac!;( a najgorsze ze ode mnie lazil do niej a od niej do mnie. nie jestem pewna czy jeszcze jakiejs innej nie zahaczyl po drodze:/ i tak 2 lata poszly na marne:( swego czasu mialam nawracajace grzybice pochwy i nie wiedzialam dlaczego:/ teraz wiem:(

Gość annniaaa
to swinia a jak dowiedzialas o tym Wiesz z ta grzybica to nie musi tak byc bo jak facet nie umyje fiuta a go trzyma jak sika w reku ktora otwieral drzwi od kibla to zakarzenie gotowe tez tak mialam choc moj mnie nie zradzal,az w koncu doszlam do wniosku zeby zawsze gdy chce sie kochac umyl rece i fiuta w umywalce i teraz mam z tym spokuj

Gość sunny123
no moze i masz racje z ta grzybica... dowiedzialam sie, bo szukalam lancuszka, ktory mu kiedys dalam i przypadkowo trafilam na portfel z plytami CD a wsrod nich byla plyta z fotkami, ktore go zdradzily. mimo wszystko i tak sie zapieral do konca!

Gość aaaaaaaaaaaab
ja zaczelam miec pochwowy na jezdzca, zaczynalam pomalu z nim w srodku i zaciskalam miesnie pochwy... i jakos tak wyszlo, ze mialam fantastyczny orgazm. chyba uderzal w dobre miejsce zazwyczaj mam tez pochwowy "na pieska"

Gość fakt. higiena to podstawa.
my i tak zawsze używamy gumki ale ze względu na oral fiut musi być umyty (i cipka też :) ) a jak jest spontaniczny seks to nie ma obciągania ;)

Gość annniaaa
na pieska to mnie cipka pierdzi i to krepuje mailyscie tak nie lubie tej pozycji

Gość sunny123
dzieki, sprobuje jak znajde nowego faceta

Gość a to tak
hehhe aniaaa tez mi sie tak zdarzalo a pozniej zaczynalismy sie smiac i tyle bylo z seksu

Gość hi gienia
pierdząca cipka jest przejawem wysokiej sprawności seksualnej partnerki :)

Gość annniaaa
na jezdzca to juz dochodzilam ale nie moglam skonczyc bo brakowalo mi wiekszych bodzcow ale bylo cudownie

Gość sunny123
pierdziala, ale jak facet wychodzil ze mnie calkowicie i potem wchodzil-bo wtedy wpompowywal powietrze. a jak sie poruszal bez calkowitego wychodzenia to bylo ok.

Gość hi gienia
moja dziewczyna prawie zawsze "popierduję" a jest zajebista w łóżku :)

Gość annniaaa
dokladnie jak u ciebie sanny123

Gość hi gienia
i co? czy któraś z was się tego wstydzi? bo moja girl - tak. (a mi to nie przeszkadza.)

Gość hi gienia
no właśnie... też mi się tak wydaje :)

Gość hi gienia
hehehe, podeśle jej jutro link do tego topika i żeby zgadła który nick to ja :D

Gość annniaaa
dobranoc a wlasciwie dzien dobry chyba juz sanny 123 poszla spac

Gość aaaaaaaaaaaab
na jezdzca zacznij pomalu sie podnosic i opadac i zaciskac miesnie wokol penisa, zatrzymuj go w srodku na chwile i zaciskaj i rozluzniaj - powaznie, tak mi sie udalo pierwszy raz i byloo fantastycznie

Gość aaaaaaaaaaaab
a jak na jezdzca prawie dochodze ale mi troszke brakuje, to jak odrobine sie pochyle i rozchylam wargi i wtedy penis pociera o lechtaczke i mam lechtaczkowy :)

Gość pauliniacz
Ja tez nie mam pochwowego:( Dochodzę tylko wtedy gdy podczas stosunku dodatkowo pieszczę łechtaczkę ręką. Zazwyczaj kochamy się na pieska lub na jeźdźca tyłem do niego. Inaczej nie ma mowy o orgazmie:(

Gość sunny123
No to witaj w klubie:/