Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka_13

depilacja nóg

Polecane posty

Gość nastolatka_13

witam, mam dylemat prosze o pomoc, jakiś czas temu zaczełam depilować nogi, niedawo uslyszałam rozmowe na ten temat.. i jestem w kropce jedna z dziewczyn depiluje nogi całe a druga uważa że powyżej kolan nie trzeba, nie chciałabym robić z siebie zarosnietej małpki ale też nie chce przesadzać, jak to jest?

Gość lepiej jest zawsze wydeilowac
cale nogi, nawet jesli na pierwszy rzut oka nie widac wloskow na udach to sa one widoczne w sloncu. To tez zalezy, niektore kobiety nie maja prawie wcale wlosow na udach i nie musza ich golic

Gość a ja uwazam ze lepiej nie
depilowac calych:) na udach jest ciezko i sa straszne problemy a ja mam jasne wloski i co z tego ze widac pod slonce?wcale to strasznie nie wyglada a sa na tyle miekkie ze w dotyku nie sprawia to duzej roznicy gorzej jesli masz ciemne owlosienie

Gość maryy
Lepiej depiluj :) znajoma ze szkoły nie depiluje i wszystkie laski z niej leją za plecami.. tak smutne, ale prawdziwe.. Z drugiej strony moja koleżanka włoski na udach ma tak niewidoczne, że jej uda wyglądają jak ogolone, jednak nigdy w życiu ich nie goliła.. Ja depiluję całe nogi i czuję się z tym pewnie, komfortowo i świeżo :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny ;***

Gość Czarna Malibu997
Ty no chyba widzisz gdzie sie musisz wydepilować a gdzie nie....