Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciana....

Jak przez to przejść?

Polecane posty

Gość niechciana....

moze mój problem wyda się banalny a jednak to naprawdę dość przykre ....przynajmniej dla mnie....Od 10 lat jesteśmy małżeństwem,teraz spodziewamy się dziecka jestem w piątym miesiącu ciąży a mój mąż zaczą mnie unikać .......w łóżku sex praktycznie od poczecia dziecka przestał istnieć. Kłopot w tym że okazywanie uczuć przez mojego partnera na codzień nie było jego mocna stroną ...ale były te intymne chwile w łózku które zastępowały te braki ...Teraz kiedy jestem w ciąży jeszcze bardziuej tego potrzebuję tej bliskości...a on zupenie się odsuną... nie mog wręcz uwierzyć jak to się moglo stać...dziecko było planowane więc nie można nawet tego zwalić na niech cianą ciążę czy coś w tym stylu....czuję się okropnie niechciana i opuszczona....cała radość z ciąży gdzieś zniknęła....nie widzę już zadnego sęsu tej drogi....

Gość pracaaaaaaaaaaaaa
Idzcie do seksuologa. Najpierw moze porozmawiaj z mezem. Moze boi sie, ze zrobi krzywde dziecu?

Gość baba z wozu i juz
a moze on się boi lub jest poprostu mu nie zrećznie uprawiac z tobą sex podczas ciązy

Moja ciąza pszebiega prawidlowo więc o jakiś obawach nie ma właściwie mowy.....podobno w ciąży można sie poczuć prawdziwą kobietą a tu proszę wręcz na odwrót

i wogóle strasznie mi z tym głupio z tym uczuciem odrzucenia, oczywiście próbowałam z nim o tym porozmawiać.....ale jemu wydaje się to zabawne......lub określa mianem twożenia problemów...wtedy to już wogóle czuje sie idiotycznie.... no bo czy to nie dziwny problem??????