Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

KTOŚ JESZCZE DZIŚ MA DOŁA?

Polecane posty

:(

Gość tyko spokojnie
jaaaa dookola pelo ludzi a nie ma sie komu wygadac :o

Gość też mam doła
:( mama się na mnie obraziła

wygadaj się mnie :) ja dziś mam mega doła i zaraz bede ryczeć po raz czwarty;(

Gość tyko spokojnie
wiec czuje sie delikatnie jak smiecwiem ze w calej tej sytuacji nie jestem bez winy ale kurde nie radze sobie z zyciem :o i chcialabym tylk zeby chociaz jedna osoba podniosla mnie na duchu i powiediala ze wszystko bedzie dobrze

Gość głupie
ja mam doła od 3 miesięcy nie widze sensu każdego dnia budze sie rano z myslą kolejne cierpienie najbardziej lubie kiedy zasypiam bo wtedy nie funkcjonuje nie mysle tak jak w dzień ,ze ciężko mi żyć.. troszke przeraza mnie moje samopoczucie nie wiem czy to nie początki depresji.. czasem boje sie wyjsc do ludzi boje sie,ze sie skompromituje nikt nie jest w stanie i pomoc mam znajomych probuja pocieszac ale ja i tak czuje swoje

Gość tyko spokojnie
ehhhhhhh a tobie co sie stalo?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a czemu macie doła kochane?:) kurde nienaiwdze życia:o bo wiele ludzi cierpi:(

Gość ja tez mam dola

Gość ja tez mam dola
bo zycie jest jak dziwka - ciagle sie pierdoli :o :( 😭

Gość tyko spokojnie
nie dostalam sie na studia :( nie dokonca przez zle wyniki:( oki wiem z spieprzylam wszystko :( wszyscy pookladali we mnie takie nadzieje a ja wszystkoo spieprzylammm zyc mis ie nie chce:(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
i co teraz ? rok pzrerwy czy jak to bedzie wygladało? nie przejmuj sie to naparwde nie koniec świata:)

Gość menda007
ja mam bo musze szukac pracy a mi sie nie chce tak dobrze w domciu

Gość głupie
nic mi sie w życiu nie układa życie uczuciowego nie mam ,nie mam problemow z nawiązywaniem kontaktow jestem osobą otwartą ale każdy facet mnie oszukuje tym w zasadzie sie nie przejmuje najważniejszą sprawą jest brak pracy mieszkam własciwie na wsi nie mam swojego transportu wszędzie gdzie jest możliwosc zatrudnienia nie mam dojazdu przez rok czasu pracowała w dużej firmie praca była ciężka same nadgodziny nocki naprawde byłam szczęsliwa!jednak zostałam zwolniona,bezpodstawnie za porozumieniem stron nie spodziewałam sie tego bo byłam bardzo dobrym pracownikiem..pracowałm tylko na umowe zlecenie i teraz nalezała mi sie umowa o prace!to była jedyna firma gdzie miałam jakis możliwy dojazd(okoł2 h w jedną strone) praca jest ale niesetey nie mam dojazdu! przeprowadzic sie nie przeprowadze bi nie mam pieniędzy na wynajęcie mieszkania.już dłużej tego nie zniose...

Gość menda007
a u mnie wcale nie ma pracy

Gość głupie
najgorsze jest to,że miałam możliwosc awansu do innego działu, ze względu na wykształcenie tam byłabym potrzebna !!długo walczyłam aby dostac to stanowisko bo u nas przejscie z działu do działu bez protekcji nie było możliwe!po rozmowie z kierowniczką tego działu prace miałam pewną ale niestety moj nowy kierownik podcioł mi skrzydła i zabronił przyjęcia mnie na ten dział po czym po miesiącu mnie zwolnił niestety do był facet ktory sprawował kontrole nad wszystkimi działami

Gość aglisa
też mam doła, za miesiąc mam wesele, na które nie mam z kim iść. Oczywiście potrzebuję kasy na sukienkę ale nie bardzo mam skąd ją wziąść. Chciałam sprzedać stare książki ale jakoś nikt nie chce ich kupić ode mnie:(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a ja mam doła z powodu faceta:9 poznałam niespodziewanie szybko była wielka miłosc wczoraj mial byc super dzień poejchalismy sobie do warszawy i co chwile sie tam gapił na jakies laski:o poprostu wyprowadzil mnie tym z rownowagi :/

Gość dzisiaj też nie czuję bluesa
No to nie jestem sama ... też mam dola :( dzisiaj jakoś pesymistycznie patrzę na świat, poczytałam dzienny horoskop i mnie zdołowalo do reszty, choć w takie pindu pindu nie wierzę, ale w takie dni jak dzis ... wszystko mnie martwi, boję się grom wie czego, choć nic złego się nie dzieje ... tak jakby strach o to, co ma nastąpić :(

Gość jkal
ja tez sie dolaczam :O

Gość głupie
aglisa z chęcią bym Ci pomogła jesli byłoby to możliwe partnera na wesele tez bym ci załatwiła gdybys mieszkał gdzies blisko mnie okolice Katowic to nie ma problemu

Gość no to faktycznie niewesoło
Mnie też jest smutno nie pracuję, boję się ludzi nie mogę się zdecydowac na dziecko boję się że gdy urodzę mój związek szlag trafi, dośc sie napatrzyłam jak kobietki krzątają się przy dzieciach a faceci mają centralnie gdzieś całe to życie rodzinne

Gość no to faktycznie niewesoło
aglisa, też od razu na tekst o sukience pomyślałam o tej co wisi w szafie.... i tak jestem nieszczęśliwa, z sukienką czy bez....

Gość tyko spokojnie
niby nie tragedia ale ja przez to czuje sie jak piate kolo u wozu jak jakis gorszy podgatunek :( a skad jestescie?

Gość głupie
jestem z katowic a ja już sie czuje jakbym miała garba nie mała rąk i nog taka nie zdatna do niczego...moja pewnosc siebie już dawno gdzies sobie poszła

Witam🌼 ja tez mam doła ,rzucam papierosy juz 4 dzień bez śmierdziela i męcze sie troszkę i mam doła czasem sobie płacze ... Pozdrawiam serdecznie🌼

Gość tyko spokojnie
a jest tu ktos z rzeszowa badz okolic ?