Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SerduszkoooZlamanee

Były facet. Jak go w sobie rozkochać i zakończyć znajomość?

Polecane posty

Gość SerduszkoooZlamanee

Mój facet po roku bycia razem zostawił mnie mówiąc, że mnie nie kocha, że nie pasujemy do siebie, że czegoś mu brakowało w tym związku. Powiedział również, że byłam za dobra i za bardzo się starałam, bo wszystko miał podane na tacy. Dodam, że kiedyś powiedział, że mnie kocha a później zmienił zdanie. żegnając się zapytał czy nie potrzebuje starszego brata lub przyjaciela w męskim wydaniu. To było okrutne... Powiedział, że mimo tego, że zerwaliśmy jestem dla niego najważniejsza, jestem wspaniała i wyjątkowa (dlaczego więc mnie zostawił?). Kiedy byliśmy parą zachowywał się jak zakochany a mówił co innego. Wielokrotnie mężczyźni mnie ranili (niestety). Powiedziałam mu, że nie wyobrażam sobie przyjaźni, bo nie mogłabym znieść faktu, że spotyka się z innymi kobietami. Nadal chce się spotykać, dzwonić i pisać sms-y. Praktycznie robilibyśmy to samo co wcześniej. Wczoraj zerwaliśmy a dzisiaj już 3 sygnałki i telefon od niego. I wiecie co? wpadłam na genialny pomysł...Chcę go rozkochać w sobie i zerwać znajomość, chcę żeby poczuł to co ja czuję teraz. To by mi zrekompensowało wszystko. Miałam taki plan, żeby jechać do niego i isć z nim na imprezę w gronie jego znajomych. Tam bym flirtowała i tańczyła z innymi mężczyznami. Przecież mogę skoro nie jesteśmy już parą...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować