Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malo doswiadczona

jak sprawic nieziemska przyjemnosc facetowi

Polecane posty

witam, jak wynika z mojego nicka nie mam zbyt duzego doswiadczenia w sprawach lozkowych. Mam pytanie - jak mozna zadowolic faceta tak, zeby zapomnial o swiecie i nie mogl zapomniec o nocy ktora razem przezylismy?;) zaznaczam, ze nie chodzi mi o seks, kochac sie z nim chce na sam koniec, chodzi mi o inne formy zaspokojenia. Dlonie, usta, wszystko wchodzi w gre, tylko nie seks w pelni tego slowa. Ktos ma pomysly? Zalezy mi glownie na podpowiedzi od panow. Chlopaki, co lubicie? Co was rozpala i doprowadza do szalenstwa? O czym marzycie? :D Prosze o podpowiedzi, w miare szybko, bo moj Misiek niedlugo przyjedzie ;)

Gość człowiek z plastiku
Na moje to najlepiej dobrze zrób mu ustami i tyle ;) Ale potem musisz odczekać jakiś czas aż mu znowu stanie. Chyba że sobie walił konia wcześniej to nici z seksu :( Usta+ręka i umiejętne dotykanie pod jajkami. Generlanie to chyba wszystko ;)

Gość oho kryzys
to ja tak: strach przed lataniem? Ty? Spec od światów równoległych? A kto we mnie obudził dziecko? Poddajesz się? Nie uwierzę jak nie zobaczę!

Gość YYXX
Nie wysilaj się i tak ciebie zostawi. Wykorzysta i zostawi.

Gość jasssssssssssssssssssssssssne
Allegra: So how does it feel? Ted: What? Allegra: Your real life. The one you came back for. Ted: It feels completely unreal. Allegra: You're stuck now, aren't ya? You want to go back to the Chinese restaurant because there's nothing happening here. We're safe. It's boring. Ted: It's worse than that. I'm not sure... I'm not sure here, where we are, is real at all. This feels like a game to me. And you, you're beginning to feel a bit like a game character.

Gość ziobrodziej
stojac z tylu wloz mu srodkowy palec lewej reki w tylek a prawa reka trzep mu fretke szepczac do ucha swinstewka!