Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna1995

sala na wesele

Polecane posty

Gość czarna1995

Bardzo proszę o polecenie dobrej sprawdzonej sali weselnej na 130-150 osób . Jestem z Konstancina także chciałabym,żeby sala nie była zbyt daleko.

Gość Pod nosek salę podstaw
To sobie poszukaj sama, a co to, Panorama Firm? Starsi kaskę na wesele wywalają, to rusz zadek i poszukaj czegoś. Tak ciężko?

kurcze a po co taki wredny(wredna) jestes nie wiem boze pyta sie to chyba normalnie mozna odpowiedziec...niestety nie jestem z tamtych stron wiec nie pomoge ale gdybym wiedziala na pewno bym cos doradzila:) pozdrawiam i nie przejmuj sie takimi ludzmi

Gość Bo wredna jam jam
wrednam jam jam

Gość Konstantynopol kłania się
Ja jestem z Konstantynopola. Zamiast tu siedzieć, wsięńdź w autko i pooglądaj, ewentualnie internet polecam, przydatne narzędzie (jak się umie korzystać z głową.). Czego i tobie życzę. Przygotowania pewnie tradyzyjnie na 2 lata przed? To takie trendy teraz.

Gość czarna1995
Po co Wy ludzie korzystacie z tego forum jak nie macie za grosz ogłady.Główkę to ja mam i umiem z niej korzystać ale widzę że Ty nie bardzo umiesz skoro takie komentarze piszesz.Zanim coś napiszesz jedna z drugą to najpierw się zastanów i "rusz główką" Skoro pytam o sprawdzoną salę to chyba jezdząc i oglądając niewiele z tego wyniknie prawda???OJ OJ WIĘCEJ KULTURY JEŚLI JEJ NIE MACIE NIE KORZYSTAJCIE Z FORUM

Gość Sprawdzoną przez kogo
Przez kogoś z forum? Wybacz, ale skąd wiesz, ze poda Ci prawdziwe informacje i skad wiesz, że ma taki gust jak Ty? Co jednemu się podoba, drugiemu niekoniecznie. Doradzić to Ci może sprawdzona koleżanka, albo siostra, ktorej gust znasz, a nie obca osoba z forum. Jakaś blondi z Ciebie, czy jak?

Gość adsad
Po co to brać udział w dyskusji kiedy nie odpowida się na konkretne pytanie? Zadał ktoś pytanie ? to odpowiedz- jesli nie masz w tej kwestii nic do powiedzenia to po co zbędne komentarze?

dokladnie nie wiem po co niektorzy wrednie odpowiadaja jak nie maja nic do powiedzenia ..tylko zeby dogadac komus...eh szkoda slow... wyobraz sobie ze jak pare osob poda namiary na jakies sale to chyba latwiej wziasc umowic sie na pooglądanie sali itz skoro wiesz ze ktos poleca...

Gość E tam kombinujecie
trzeba poszukać w necie zadzwonić i pojechać i samemu obadac wypytać, nie przesadzajcie. Sala na jedna noc a dramat sie robi jakby się świat kończył.

Gość czarna1995
Świat się nie kończy ale w końcu płaci się tyle pieniędzy,to warto znać opinię tych,którzy temat ten już przerabiali dlatego każda wskazówka jest ważna.

nie dramat robi...ale jak sie placi to sie wymaga..tym bardziej jak sie robi w restauracji to trzeba wiedziec czy jedzenie dobre itd...obsluga czy mila...co ma zaplacic sporą sume a siedziec pozniej przy pustych talerzach chybawarto znac opinie innych

Gość czarna1995
żeby nie była zbyt daleko tzn. w obrębie 15-20 km od Konstancina