Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

ide dzis do ginek.czy powinnam poprosic zeby zbadal mi piersi?

Polecane posty

bo lekarz sam chyba tego nie powie o badaniu.a ja mam 22 lata i nigdy nie mialam badanych piersi i cytologii.mam nadzieje ze dzis bedzie inaczej.mojego taty siostra ma problemy bo miala maly guzek w piersi wiec dlatego sie troszke martwie bo przyznam ze nie umiem badac sobie piersi

Gość powinnaś
Powiedz po prostu lekarzowi, żeby Ci zbadał piersi. Nie musi koniecznie robic Ci usg wystarczy ze sam zbada je rekami, ja swojego o to poprosiłam.

Gość vbnftrmj
ja mam 26 lat i nigdy nie bylam i nie wiem po co ty idzieszsie badac?nudzi ci sie?zenada:O

TA WYPOWIEDZ POWYZEJ JEST STRASZNA,JAK MOZESZ NIE CHODZIC DO GINEKOLOGA?przeciez czesto mozna byc chorym,miec jakas infekcje nawet nie wiedzac!

Gość vbnftrmj
ja NIE WIEM JAK MOZNA CHODZIC :O to straszne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze ty chodzisz bo to lubisz jak ci tam gmyra:( blehhh..

vbnftrmj, ja pierdzielę, i dlatego że sa takie baby jak ty w Polsce jest tak duża umieralnośc z powodu raka szyjki macicy. Zastanów się czy ważniejsze jest zdrowie i życie czy jakieś dziecinne obawy że lakarz będzie ci gmerać. Lekarz BADA pacjentki, a nie gmera.

Gość łampka białego wina
Ja na "dzień dobry " mam badane piersi, Pani doktor sam zaczyna badanie od piersi, jeszcze nie zdarzyło się by było inaczej, i chyba tak powinno być wszędzie. pozdrawiam S

Gość lampka bialego wina
pozatym nie mam chlopaka wiec lepszy rydz niz nic,wole zeby mnie dotykal lekarz niz nikt :(

Gość trudny wiek
po przeczytaniu wypowiedzi, ze po co chodzić do ginekologa zrobiło mi sie jakoś lżej na duszy, bo zrozumiałam, ze te iles-tam-procent kobiet, które umierają na różne choroby kobiece, w dużej cześci zawdzięcza to czestotliwosci swoich wizyt, a nie przypadkowi mój lekarz bada mi cycki bez proszenia, jak twój ci nie zbada, to się upomnij albo spytaj o usg

Gość mucha w masleeeeeeee
ja tysz nie chodze i zyje:D papa cycolinyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!

Gość głowonóóg

Gość natalliii
ja kiedys poprosiłam mojego gina o zbadanie, na co on powiedział, że nie jest od tego... żenada, więcej mnie nie zobaczył