Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DZIEWCZYNY! Co to może być?

Polecane posty

Niedawno zabawiałam się z afcetem i po 2 dnaich tak mnie swedziały wargi mniejsze ze szok :o niemiłe uczucie bo gdy się tam drapałam:p to wiadomo,ze podrażniałam ciałko a ono jest delikatne i było tak ze mnie ejdnocześnie bolało i dalej swedziało:o przeszło mi całkowicie po tygodniu no i dziś w nocy spałam z ręką w gaciach:P chyba juz przez sen czułam,ze znowu mnei swedzi - co prawda nie tak mocno jak wtedy ale znowu czuję dyskomfort pomiędzy wargami i przy cewce i wejściu do pocwy tzn czuje swedzenie dodam,ze na lateks na 100% nie jestem uczulona i ze parkten nie wkładał mi tam brudnych rąk :p czy brudnego członka:P:P:P

mialo byc "partner" przepraszam za błąd:P

prawdopodobnie infekcja kup sobie maść CLOTRIMAZOLUM w aptece bez recepty jak nie minie marsz do lekarza ! :P

Gość Miniurka
Clotrimazolum - powinno pomóc. :) Miałam podobne objawy, posmarowałam dwa razy i mam spokój od poł roku

a wiecie od czego to?:o nieraz wcześniej mi sei to zdarzało najcześciej kilka dni po jakims zbliżeniu nie koniecznie zaraz po stosunku lecz np tylko po sexie oralnym. Teraz 2 razy pod rząd w takim czasie:o tym gorsze to,ze oboje z partnerem uważąmy na higienę a tu takie rzeczy :o

to stan grzybiczy najlepiej udaj sie do lekarza infekcja jest rowniez w srodku pochwy więc musisz miec jskies globulki dopochwowe ,ktorych nie dostaniesz bez Rp. chyba ze gałki propolisowe lub nagietkowe.

A co może być tego przyczyną? Nieraz zdarzało mi się to,ale np.raz na rok:o a teraz nagle 2 razy pod rząd:o tym bardziej mnie to dziwi ze razem z partnerem bardzo dbamy o higiene a tu takie rzeczy sie dzieją:o

o rany:o stan grzybiczny:o jak to obleśnie brzmi:o:p