Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIEDŹMOCHA

ZEMSTA....

Polecane posty

Gość WIEDŹMOCHA

CZY ZEMSTA NA BYŁYM MA JAKIKOLWIEK SENS??

Gość fsdgdfg
oj chyba Ci na nim jeszcze zależy..

Gość WIEDŹMOCHA
Dlaczego głupia... człowiek mnie skrzywdził i krzywdzi nadal tym że nie jest a w pewnym sensie jest nie chce sie odczepić a jednocześnie spotyka się z innymi....... chce żeby cierpiał bo bardzo mnie skzywdził

Gość fsdgdfg
olej go, zerwij kotnakty nie myls juz o nim sszkoda zycia

Gość WIEDŹMOCHA
wiem że szkoda życie ale on mi niszczy psyche nie chce z nim już być ale chce żeby cierpiał bo nie jest wart żadnej kobiety.....

Gość fsdgdfg
a w jaki sposob niszczy Ci psyche?? pisze do Ciebie? dzwoni? Jesli tak to nie odpisuj, nie odbieraj tel, albo najlepiej zmien numer..

Gość WIEDŹMOCHA
PO PROSTU JEST a ja nadal w sercu go mam tylko że już nie chce mieć... mam 22 lata i chciaąłbym normalnie sobie ułożyc zycie a od 3 miesiecy przez niego cierpie... zostawił mnie po miesiac sie odezwał ze chce wrócic potem troche sie starał ale szybko kopnął mniE w dupe drugi raz...... a ja mimo to cierpiałam ale chciaąłm z nim być..... teraz chce zeby odczepił sie a on co jakis czas znajdzie sposób zeby nawiazac kontakt i niszczy mój spokój... nierozumiem dlaczego to robi mam wrazenie ze sie mści sie na mnei za swoje niepowodzenie które go spotkało przede mną..... nienawidze go i chce zeby cierpiał