Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak łatow...

Gineklog wypowiedzial sie na moj temat jestem NIEMORALNA!!!

Polecane posty

Gość nie tak łatow...

...stwierdzil ze polowe sowich problemow ze zdrowiem mam na wlasne zyczenie,ze nie jestem mezatka to nie musze sypiac z mezczyzna,wiec to juz jest moja wina ze mam stan zapalny pochwy(ewentualnie grzybice).... Ręcę opadaj!!!!Byla tez mowa o wierze itp.... A ja myslalam ze zyje w XXI i poszlam do LEKARZA a nie Księdza..... porazka....

Gość magiera
co chooj zmien czym predzej

Gość kurczaczek_
a ile ten ginekolog ma lat???

Gość jakiś poyebus nawiedzony
złóz na niego skargę, a juz na pewno zmien go czym predzej.

jaki wniosek? zmien lekarze:D łaski nie robi że Cie bada, tymbardziej jesli chodzisz prywatnie:) placisz to niech przymnknie ryjek;)

Gość nie tak łatow...
ok 40 lat mial, a ja juz daaaawno jestem pelnoletnia...co za gbor.. trafila do Niego przypadkiem.Jeszcze mnie przygnebil( tj nie udalo mu sie ,ale chcial)komentarzem na temat mojego wlokniaka w piersi...jutro ide na wyciecie...." Ale to sie Pani przytrafilo...no no no.." Powiedzialam ze duzo kobiet ma wlokniaka a On na to ze nie prawda....

Gość nie tak łatow...
ups pauza wskozyla :)- "nieprawda" oczywiscie:)

Gość nie tak łatow...
ale w sumie racja wale sie z kim popadnie to moja wina....nie powinnam tego robić z tymi lumpami na garażach no ale mamy XII wiek trzeba sie ruchać na okrągło...kto mi pomoże kto bo ten cham mówi że tak nieładnie i jeszcze mi jakieś choroby powykrywał-od czego to może być? zapalenie pochwy? może powinnam zmienić mydło albo nie jeść kukurydzy?poradźcie coś...

Gość vdfggf
jak widze takie marne podszywanie to mi sie niedobrze robi.

Gość fgjj
włokniaka trzeba wycinac?

Gość vdfggf
ale co ja moge wiedzieć nie gole sie i śmierdze jak góra kompostu...

Gość od swojego MĘŻA też możesz
zarazic się grzybicą czy innym syfem:-oWięc bycie mężatką lub panną NIE ma nic tu do rzeczy:-PZmień ginekologa! W ogóle to w jakiej jaskini przyjmuje ten Twój "lekarz"?Bo sądząc po jego zachowaniu to on nawet nie jest na etapie średniowiecza:-o

Gość nie tak łatow...
Moj podszywaczu-----przykry jestes.. .zycze Ci wiele milosci i szczescia ,moze to odmieni....

Gość nie tak łatow...
Ginekolog w Krakowie!!!! i to centrum,panstwowy. To byla moja pierwsza i ostatnia wizyta u Niego...

Gość właśnie przez takich
pojebanych lekarzy kobiety zniechęcają się do ginekologów:-oNic dziwnego,że potem tyle umiera na różne kobiece choroby skoro ginekolodzy nie zachęcają aby regularnie ich odwiedzać:-(

Gość nie tak łatow...
ja wlokniaka wycinam,nie wiem czy trzeba,nikt do tego Cie nie zmusi,ale powinno sie wyciac.

Gość aaaaasssssdddd
ja pytalam lekarza, powiedzial ze mozna ale po co mam miec blizny bo nic sie nie stanie jak nie bede miala wycietego, to jest niegrozne. mam chodzic ylko na kontrole

Gość dziwie sie tylko ze o takim
przykrym lamusie piszesz z dużej litery - Mu, Niego :O. Co jak co, ale takiemu pieprzniętemu konowalowi nie należy się żaden szacunek.

Gość nie tak łatow...
duza czy mala litera nie zmieni "Wielkosci "tego czlowieka i innych tego pokroju...a j Jesli chodzi o wlokniaka ...zalezy jaki to guzek...ja mialam biopsje i po wyniku polecili mi wyciac,nie jestem lekarzem wiem moge sie mylic,ale slyszalam ze z wlokniaka moze powstac rak-byc moze nie mam racji. Zapytaj innego lekarza,pozdrawiam

Gość nie tak łatow...
tez pomyslalam o skradze, pomozcie...jesli jest to przychodnia to gdzie z tym isc???

Może do kierownictwa przychodni + bezpośrednio do NFZ\'u? Koniecznie poleconym i z podpisem, żeby nie olali jako anonim i ewentualnie odpisali. Poza tym możesz mu "tyłek obrobić" wpisując go (z uzasadnieniem) na czarną listę ginekologów na forum Gazety.

Gość nie tak łatow...
to jest lek.med J.W. moze ktos zgadnie :P

ja na twoim miejscu kiedy bym wychodzila, otworzyla bym drzwi i wtedy poiwiedzialabym co o nim mysle... tak zeby kazdy uslyszal jaki to wspanialy lekarz z niego!

Gość nie tak łatow...
Same Starsze Kobiety byly do Niego zarejestrowane,,mi akurat odpowiadal termin,i spieszylo mi sie...naturalnie...dlatego poszlam w ciemno.. Ciezko o dobrego lekarza,ciezko.....

ale ja mam tez takiego madrego gina nie chce go zmieniac bo niedlugo sie wyprowadzam i mam go blisko w ogole koles jakis walniety, ledwo usiadziesz na tylku, buzie otworzyc zeby powiedziec co dolega a ten od razu ez na fotel prosze... ale ma jeden wielki plus - jest delikatny przy badaniu:)