Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajkaG

poproszę o rade

Polecane posty

Gość rajkaG

nie biore tabletek juz 2 miesiac pierwszy okres był ok terez czekam na nastepny juz 48 dni do tego zaczełam tyć

Gość rajkaG
no ale moze to byc ciąza? czy tylko głupie hormony?

ciaza? to chyba sama powinnas wiedziec czy jest taka mozliwosc ze jestes w iazy kochana. jesli masz watpliwosci to zrob test i juz:) jesli wykluczysz ciaze to idz do lekarza, nie ma na co czekac.

moze byc ciąża, oczywicie, czemu nie ale ja obstawiałabym hormony bo tak się nagminnie dzieje po odstawieniu tabsów

Gość rajkaG
brałam pare dobrych lat tri minulet, cilest,nouynette potem harmonetr(tylko przez miesiac)

i wczesniej mialas jakies skutki uboczne czy dopiero teraz cos sie dzieje? pytam, dlatego ze troche mnie martwi to ze tyle osob po odstawieniu zali sie na objawy podobne do Twoich (albo i gorsze:O ). a sama biore novynette od niedawna (pol roku)

Gość rajkaG
ja zmieniałam tabletki bo moj ogranizm juz sie tego domagał(było mu cięzko) a odstawiałam tabletki pare razy i nigdy nie tyłam, wrecz przeciwnie chudłam teraz pierwszyraz cos mi sie takiego przydarzyło

Gość rajkaG
novynette to bardzo dobre tabletki, gdybym miała wrócić do hormonów to tylko TE!! a ze ja brałam tabsy dobre 7 lat topostanowiłam odstawić na dłuzej

Gość rajkaG
no dopuszczam

to w takim razie radze najpierw zrobic test, zobaczyc jaki wynik i dopiero potam albo sie cieszyc albo (jesli wyjdzie negatywny) isc do lekarza. nie czekaj tak w niepewnosci czy wszystko ok

Cześć! Jak ja brałam przez 2 miesiace Harmonet to po odstawieniu ponad miesiąc nie miałam okresu aż do tej pory ale żebym tyła to nie. A zauważyłaś jakieś inne objawy??