aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 http://www.allegro.pl/item246756470_sexi_bluzka_polo_z_zabocikami_2_w_1_nowosc_s_m.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystyna03c 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Myślę,że tak,właśnie zamówiłam sobie brązowa:) Dzięki za link... :) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja to ta Napisano Wrzesień 24, 2007 ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia040 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 no swietna, wlasnie zamowilam sobie czarna ;) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze laski Napisano Wrzesień 24, 2007 przecież ona jest okropna tandeta straszna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 wlasnie tez wydaje mi sie ze zalatuje lekko tandecizna.... chcialam sie upewnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestetyy Napisano Wrzesień 24, 2007 ale one sa okropnie tandetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ta lepsza? http://www.allegro.pl/item246198080_gustowna_bluzeczka_z_gorsecikiem_s.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norka europejska 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ja też uważam, że jest niezbyt... :o No, ale o gustach się nie dyskutuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ta lepsza? http://www.allegro.pl/item246198080_gustowna_bluzeczka_z_gorsecikiem_s.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norka europejska 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 trochę lepsza, ale tej też bym nie kupiła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia040 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ta druga nieladna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze laski Napisano Wrzesień 24, 2007 już lepiej, ale nie zaryzykowała bym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 w sumie ta pierwsza tylko za 2 dychy wiec nawey ni szkoda kasy jak sie okaze nie bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia040 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 dokladnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 agusia powiesz czy fajna jak przyjdzie? dodam temat do ulubionych i zaczekam na opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze laski Napisano Wrzesień 24, 2007 22 zł + przesyłka 8 zł co daje nam trzy dychy, już lepiej dołożyć jakiś grosz i nie kupować czegoś co na pewno długo się nie ponosi i jest nie bardzo ;) nie oszukujmy się, jakie dwie dychy ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia040 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ok, nie ma sprawy :) wybralam wysylke za pobraniem wiec jesli sprzedawca to rzeczywiscie super-sprzedawca to w srode powinnam juz ją miec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ok a co powiecie na to? http://www.allegro.pl/item244785488_jesien_przecudny_dekold_melanzowe_sweterki.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ok w takim razie bede czekac na opinie. nie zapomnij:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GHFGKJKJ Napisano Wrzesień 24, 2007 OSTATNIA NAJGORSZA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swietna jest ta bluzka z 1 Napisano Wrzesień 26, 2007 linku:) zaraz ja sobie zamowie:D a co do jakosci...zebyscie sie nie zdziwily jak nie bedzie odbiegac od ciuchow w sklepach h&m, cubus, ny itp-tylko tamte po prostu maja wieksza marze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkghkfhkdfh Napisano Wrzesień 26, 2007 ostatnia najfajniejsza z tych co sa linki wklejone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe jak sie piora Napisano Wrzesień 26, 2007 te pierwsze bluzeczki, czy ta ciemna nie farbuje bialej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia040 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dostalam bluzeczke i tak jak obiecalam -komentuję :) wg mnie bluzeczka jest bardzo ladna i warto bylo kupic za tak male pieniadze :) jestem zadowolona z zakupu :D bede musiala ją jedynie lekko zwezic bo to jest rozmiar s/m a ja nosze xs/s wiec jest troche za luzna w brzuszku ale to nie problem :) takze polecam jesli ktos sie wahał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aerin 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dzieki agusia. szybka przesylka to musiala byc:) skoro tak mowisz to tez ja kupie. ciekawe czy bede musiala zwezac bo rowniez naleze do chudzielcow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 sM0LInyENZ0oJBO8mioRbJkd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach