Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaaaaaaa

jestem głupia!!

Polecane posty

Gość Alicjaaaaaaaaa

mam 23 lata a jeszcze nie miałam chłopaka.... Nie jestem brzydka....kilkakrotnie do mnie zarywał nie jeden ale nie w moim typie......a to jakiś...ze skłonnościami do alkoholu a to....jakis z problemami....Trzymałam sie dzielnie i czekałam na pierwsza wielka miłosć do czasu kiedy moja rodzinka nie zaczeła mi dogryzać..w. koncu poczułam się gorsza było mi przykro bo sie ze mnie nasmiewali....Mówili "kazdy kogoś ma a ty""zobacz XX poszła odrazu na studia i już ma chłopaka a ty nie masz" Tego samego dnia poszlamna impreze zla tanczylam z jakimś obcym mi facetem całowialismy sie na drugi dzien obudzilam sie u niego w łożku.......Żałuje...bo to był mój pierwszy raz....nie wiem dlaczego to zrobiłam....Chciałam sie chyba dowartosciować...nie wiem co chciałam komus udowodnić...przecież wiedziałam ze to nie w tym rzcez ze nikt mnie nie chce tylko nie znalazłam jeszcze tego jedynego... I teraz dotsrłod o mnie że straciłam cnote z facetem ktorego nie znam....i mam jeszce doła czy znajac moje szczescie sie czyms nie zaraziłam:-(Los kobiet jest starszny faceci maja lepiej nie ma tej presji

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
głupia to fakt

nie wiąz się z kims kogo nie kochsz tylko po to by zadowolic rodzine po czesci duzo w nich winy za to co zrobilas ale nie mysl o tym, zapomnij u mnie tez nie do konca bylo tak jak chcialam ;)

Gość hehheeee
no to rodzinka sie uczieszy jak sie dowie żen p jestes w ciazy..... i raz na zawsze sie od ciebie odpiepzy

Gość rodziccccccc
tak to bywa jak sie ma takich głupich i bezmyslnych bliskich...

Gość strasznie sie ciesze
że mam normalna rodzine

Gość akjdshkadjkad
wspołczuje jak poznasz juz tego własciwego faceta, bedziesz tego naprawde załowac

Gość Alicjaaaaaaaaa
ech nie chce mi się żyć:-(zawsze uważałam się za rozsadną jak mogłam dac sie tak podpuscić i zaszczuć tej prymitywnej rodzince

Gość było minełooo
nie ma co rozpamietywac a z rodzina ograniczyłabym kontakty jezeli sa tak upierdliwi i pozbawieni wyczucia

Gość dsffs
fakt, nie bylo to madre ale głowka do gory !!!i nie zwalaj wszystkiego na rodzine. Sama odpowiadaj za swoje błędy

Gość dsffs
powiedz co to za gosc, czy masz z nim jakis kontakt, czy sie zabezpieczyliscie, czy brałas ewentualnie jakies pigułki po. Teraz nie ma co rozpaczac, trzeba brac sie w garsc i do zycia znowu!!!

Gość alicjaaaaaaaaaaaa
nic nie brałam...byłam pijana i wtedy sobie myslalam"aa ja im pokaze chca to beda mieli...BABKA SIE UCIESZY Z WNUKA" Wstydze sie przed sama soba tej głupity...mam tylko nadzieje że tego wnuka nie bedzi ebo to były moje dni niepłodne,.. goscia nie znam nawet z immienia...wiem tylko gdzie mieszka...jechalismy do niego samochodem

Gość no oby tylko
ta histroia nie miała gorszego zakonczenia

Gość do zwiazku nadaja sie tylko
jestes dziwka, puscilas sie glupia szmato. pierwszy raz i juz przygodny seks na pierwszy ogien. zal mi ciebie latwa dziwko

Gość omen menstch
no to may dwoch glupkow, jeden to ty drugi sprzedawca slonca, ten debil to chyba tak zachlanny, ze mi pol ekranu tymi swoimi bzdetami zajmuje

o matko - madre to to nie bylo ale stalo sie i sie nie odstanie dla swietego spokoju - skocz do ginekologa na badania a potem zapomnij i juz bedziesz miala potem faceta i wsio sie ulozy - w lozku rowniez nie ma co glupot rozpamietywac czlowiek uczy sie na bledach - szkoda , ze akurat musisz na takich wlasnych