Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arleta1974

Jak sie do niego zbliżyć ???

Polecane posty

Pracuję z pewnym mężczyzną, który bardzo mi się spodobał. Niestety pracujemy w innych działach, nie mamy wspólnych znajomych i raczej rzadko mamy ze sobą kontakt. Rozmawiałam z nim kilka razy i uderzyło mnie to, jak fajnym jest człowiekiem, choć urodą nie grzeszy. Nie jestem nawet pewna, czy nie jest z kimś związany. Wiem tylko, że pół roku temu zmarła mu żona. Zastanawiam się, jak mogłabym zbliżyć się do niego, by móc go lepiej poznać, ale jakos nie mam pomysłu.

Przecież nie podejdę do niego i nie zaproponuję kawy, trzeba by to zrobić jakoś dyskretnie. Gdybym tylko miała mozliwość natknąć sie na niego niejako przypadkiem... Oj, jestem stara baba, a mam dylematy.

Gość lady in orange
myślę, że On w sercu ma jeszcze swieże rany... współczuję Mu bardzo... moim zdaniem możesz się do Niego zblizyć rozmową, ale bez kokietowania... ciężko coś doradzić ponieważ nie wiemy w jakim spopniu On przeżywa śmierć bliskiej osoby... Pozdr

Myślę, że na pewno bardzo przeżywa. Chodzi o to, że ja nie chcę go ostentacyjnie podrywać, tylko bliżej poznać, ale mamy zbyt mało okazji, by się ze sobą zetknąć. Kilka dni temu spotkaliśmy się w sprawie służbowej i wspaniale mogliśmy porozmawiać, niestety takie okazje zdarzają nam sie rzadko.

Gość elle24
Może złap go na lasso.

Bardzo śmieszne, mam myć zęby tą pastą i się szczerzyć ? Co to znaczy kobiety za mało działają ? Zawsze myślałam, żeto mężczyzna powinien zadziałać, a kobieta powinna dać mu ku temu okazję.

a Ty masz Andy dziś humorek dobry:) --- 0,5roku to bardzo krótki czas.. ja wątpie żeby jemu w głowie były jakieś romansiki.. ale nie wiem..

Matko, czy ja gdzieś napisałam, że chcę romansiku ????????? Napisałam wyraźnie, że chcę zbliżyć się do mężczyzny, by móc go bliżej poznać. Ale nie chodzi mi o poznawanie jego miejsc intymnych, tylko chcę go poznać jako człowieka. Śmierć bliskiej osoby jest bardzo bolesna, ale czy to uniemożliwia nawiązanie kontaktu ????

Gość lilililil
Jeśli rzadko stykacie sie w pracy, nie macie wspólnych przyjaciół, to może być ciężko. Może jest jakiś barek czy sklepik w pracy, do którego chodzą pracownicy i tam mogłabyś go wyhaczyć i zagadać ? Postaraj sie dowiedzieć, gdzie spędza czas i gdzie mozna na niego "wpaść" mimochodem. Tylko w ten sposób jest szansa, że poznacie sie bliżej. Próbuj, kto nie próbuje, ten nie ma.