Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 a PMS rozwala mi psyche od połowy cyklu :( ...........ratujcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 dziękuję za wsparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusi ja tez mam goscia Napisano Wrzesień 24, 2007 ale ciii...dlatego nie wpisalam stalego nicka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Wspieram Cie No, nie denerwuj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Luśka łyknij jakąś nospe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ale mnie nie boli brzuch! tylko nerwica mi tam szarpie...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Ja wczoraj caly dzien przelezalam z wielkim bolem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusi ja tez mam goscia Napisano Wrzesień 24, 2007 mnie też szarpie...:o i poseksiłabym z tym no....co tu bywa....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Lusi to w takim razie odpręż się, rozłóż uda i czekaj :) wysyłam posłańca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Ja bym nakrzyczala na faceta, on by na mnie pokrzyczal, poplakalabym sie i by mi przeszlo :D:D:D:D:D haha, zla Lusesitka, zly dzien na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 :D to przykre... nawrzeszczałam na personel :O a przecież jestem oazą spokoju nie wiem czy seks by mi pomógł w tej sytuacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 :D Dorota jest bardzo apetyczną kobietą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość calineczka chujeczka Napisano Wrzesień 24, 2007 a mnie sie strasznie kojarzysz z ta co tanczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 którą? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 24, 2007 nerwoza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość calineczka chujeczka Napisano Wrzesień 24, 2007 Ty wiesz ktora ... ta co ma tyle seksu w sobie pomimo to ze stara i gruba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 tam nie ma starej...:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość calineczka chujeczka Napisano Wrzesień 24, 2007 jest...a Ewa :> wpadnj do mnie jutro mam pyszna naleweczke wisniowa ;) ps. oby przez most Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 :D no nie wiem... mam traumę jakąś :O się boję Wisły :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość calineczka chujeczka Napisano Wrzesień 24, 2007 wiem wiem...mosty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kig 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 nie pozostaje nic innego tylko ciepla wanna eeehhhh tez chce bo normalnie zaraz mnie rozsadzi...lapa w gipsie to sie ani nie pobawie ani nie pokocham bo facet sie boi (chyba ze gipsem oberwie) ani nawet nie popluskkam bbbbbbbbbuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna kulka analna 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Lusi, ja też mam PMS, a na seks zero szans, bo nie mieszkam z facetem nażrę się czekolady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 nie mam w domu czekolady :( ale mam sypkie kakao :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna kulka analna 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 zjedz do tego trochę cukru i mleka i wyjdzie Ci pyszna czekoladka :D smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 :D dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggggggg Napisano Styczeń 11, 2009 podnoszę topik, bo ta nerwoza atakuje teraz mnie!!!!!!!! mam ochotę roszarpac swojego męża, za to ze mnie zignorował kiedy w tv pojawilł się mecz, normalnie bym mu powtorzyla 2 razy moje pytanie, ale teraz wolalam odejsc wrazie mordobicia z mojej strony, wkurza mnie jak siorbie, w dupie mam ze gorące, niech podmucha, chrupie, je, i ten dzwięk jakby chcial cos z zebow jezykiem wydlubac, kurwica mnie strzela, i to tak zawsze przed okresem, musialam sobie sluchawki na uszy zalozyc, muzyka na full i go ignorowac bo inaczej bylaby klutnia,aaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Styczeń 11, 2009 oj ja jestem szczęśliwie po...na razie jest mi dobrze a nawet radośnie do następnego miesiąca...ależ to sama przyjemność być kobietą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredne kociątko 0 Napisano Styczeń 11, 2009 przygotuj sie na raczka nieboraczka idz to leczyc poki nie jest za pozno... chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZENNON 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Seksu Ci trzeba kobieto i zaraz wszystkie stresy i bóle Ci przjdą. Będziesz szczęśliwa i zaspokojona. Nie ma to jak porządny seks, najlepsze lekarstwo na PMS, MS i PO MS :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda-gaga Napisano Styczeń 11, 2009 a wiesz, jak mnie szlag trafia? wszystko mnie wkurza, mąż, dziecko, następne dziecko w drodze, siedzenie w domu, brak pomocy z jakiejkolwiek strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach