Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaczarowana *

co kupić na dzień chłopaka???

Polecane posty

Gość ja kupuje kosmetyki
bo to mu sie zawsze przyda

o tez miałam załozyc taki topik :) ja mysle ze zabiore go do kina bo dawno nie bylismy :) ale przydałby sie jeszcze jakis mały prezencik :) jak macie jakies pomysly to podzielcie sie...tylko zeby to nie było takie oklepane :P

Gość ll
a kiedy ten dzien chlopaka

Madziutka--->no własnie zeby nie było oklepane,bo perfumy to juz chyba ze trzy razy kupiłam:P takze odpada...do kina nie da rady,bo nie bedzie go ze mną wtedy...jakis prezent..tylko jaki??

no własnie ja tez szukam cos malutkiego ale zeby byla wielka radosc :) czytałam wiele takich tematow i wszedzie sa kosmetyki bokserki ubrania itp ale ja chce zeby sie z tego cieszyl :)

Perfumy? Koszula? Bluzka? Bokserki? Ja kupiłam swojemu bluzkę + bokserki no i katrkę :). Zawsze, kiedy mu kupuję bokserki to się cieszy :D lol Mamy podobny styl, może to temu :P. Jeszcze planuję mu zrobić książeczkę z talonami, żeby było zabawniej ;) Przeczytałam to na jakimś forum i stwierdzam, że każdy facet by się z tego chyba ucieszył, znaczy mój ma 18 lat, młody chłopak, to i wymagania ma mniejsze :P Książeczka z wyrywanymi talonami, np. talon na pocałunek, na masaż talon \"pójdę z Tobą na mecz\" etc. Kiedy faceta najdzie na coś ochota to wyrwie sobie kuponik, da mi go i bedę musiała spełnić to, co jest na nim napisane :P.

Gość to skoro chcecie cos
super, oryginalnego i w ogole zeby mu sie podobalo to sobie same od serca cos wysmyslcie.. a nie sie nami bedziecie wyreczac !!

Gość to skoro chcecie cos
talony heheheheheheheheh jakbym dostala taki talon na pocalunek, to by mi sie calowac odechcialo !!

Gość a mozeeeeeeeee
zrob mu loda