Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudeee1977

mam nadzieje że znajomi mnie nie widzieli

Polecane posty

Gość rudeee1977

Wczoraj napiłam się kilka piw i wypaliłam jednego...(no wiecie o co mi chodzi, wole nie pisac, bo jeszcze policja mnie namierzy :classic_cool:) i to wystarczyło, by świat falował mi przed oczami i żebym wróciła do domu z drugiego końca osiedla zupełnie nawalona :classic_cool: Teraz mi wstyd :(

Gość rudeee1977
I jeszcze uprawiałam sex z załogą śmieciarki, która przyjechała na osiedle... I co ja powiem rodzicom, kiedy zauważą że straciłam błonę? :(

Gość rudeee1977
a po drodze obskoczyłam jeszcze dwa kioski ,wybiłam szybe sąsiadom i zgwałciłam sąsiada staruszka i co ja teraz biedna pocznę 😠

Gość rudeee1977
Jakby tego było mało to jeszcze śpiewałam hymn Samoobrony bardzo nieczystym sopranem :o

Gość rudeee1977
cholera i jeszcze przez pomyłkę wlazłam do chałupy sąsiadów , wtarabaniłam sie do ich łóżka ....a rano zrobiłam karczemną awanture :co oni robią w mojej chacie!

Gość rudeee1977
no wszystko byłoby fajnie -gdyby tego pięknego snu nie przerwał budzik ! musiałam grzecznie wstać umyć ząbki i zapitalać na klasówkę z przyrody:O..........a taki piękny sen miałam eecchhhhhh...

Gość rudeee1977
na koniec zrobiłam włam do zakładu konfekcjonowania draży sprzedawanych w biedronce i po zaspokojeniu chcicy smakowej na wyżej wymienione smakołyki pakowałam do torebek królicze bobki chichocząc przy tym niemiłosiernie.

Gość człowiek.pl
a po zdjęcia ERO kto Ci poszedł?????

Gość rudeee1977
no i stało sie :( przyłapali mnie nie tylko znajomi ale też paparazzi... i opiszą teraz w pudelku :O