Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaaaaaaa

pyt do studentow zaczynajacych wlasnie 5rok studiow-ostatni

Polecane posty

Gość kikaaaaaaaaa

chodzi mi w szczegolnosci o opinie studentow kierunkow technicznych! czy macie juz temat pracy dyplomowej? czy piszecie juz swoje prace?

Tak, ja juz mam temat. Wybralam na 4 roku. Na wakacje dostalam materialy do przetlumaczenia z angielskiego - jescze sie za nie nie zabralam... Na poczatku pazdziernika zabieram sie do wykonywania badan do mojej pracy i powolutku zaczynam pisac

Gość kikaaaaaaaaa
o fuck ja wlasnie mysle nad tematem troche jestem zdolowana ze jeszcze go nie mam :(

Musisz sama wymyslec??? U nas podano kilkadziesiąt propozycji wyybieralismy z nich.. A jaki masz kierunek studiow?

Gość kikaaaaaaaaa
u nas wolna amerykanka, kazdy ma sam okreslic swoj temat i znalesc sobie zaklad w oparciu o ktory powstanie praca :/ kierunek: zarzadzanie i inzynieria produkcji

Gość madzikkkkkkkkkkk
Ja własnie wybieram się na V rok i w czerwcu oddałam peirwszy rozdział pracy:)

niestety nie pomoge w doborze tematu :( A musisz robic jakies badania do swojej pracy?? ja jestem na chemicznym i pisze na podstawie swoich doswiadczen..

Gość kikaaaaaaaaa
no extra widze ze tylko na mojej uczelni taaki burdel za przeproszeniem kazdy ma w d...

Gość kikaaaaaaaaa
temat okresle juz niedlugo...na szczescie mam juz zaklad w oparciu o ktory napisze prace, badania tez trzeba zrobic przybija mnie tylko to ze czas lecci, ja jeszcze nie mam tematu mam nadzieje ze zdaze

Gość kikaaaaaaaaa
oby Luśka a u Ciebie na uczelni bylo np takie spotkanie dla studentow na ktorym wam powiedzieli ze macie wybierac temat pracy, swojego promo i takie tam? u nas pelna konspiracja, kazdy latal przed kazdym zaklepac co lepszego prof porazka :/

u nas bylo spotkanie, przyszla kierowniczka katedry i przeczytala tematy do wyboru, po czym my wybieralismy.. Na naszej katedrze bylo 16 osob i 17 tematow, wiec ciezko bylo sie podzielic. Na ten temat ktory ja chcialam bylo 6 chetnych, ale sie nie dalam :) i wywalczylam swoje :) Niestety reszta sie troszke klocila o tematy, ale w koncu doszli do porozumienia

Gość kikaaaaaaaaa
no niestety u mnie taak nie bylo :(