Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łowca Jeleni

Nie jedzcie anansów i krewetek!!!

Polecane posty

Zgodnie z obowiązującą doktryną PISokomunistów (patrz spoty wyborcze) w/w produkty jada tylko oligarchia z układu i szarej sieci. Ja jestem bezpieczny, bo anansów ani krewetek nie znoszę - ale co będzie jak w następnym \"videoklipie\" oligarchowie zaczną obżerać się polską kiełbasą? Wtedy mam przesrane! Tylko czekać jak wyważą mi drzwi o 6.00 rano i sąsiadów pobudzą.... :P :D

Gość a dzie je można obejzeć
bo ja lubię krewetki i ananasy.... i paluszki krabowe....tylko bez nie lubię :(

Gość Redukcje w Prokomie
rany ale hipokryzja, ciekawe czy wywaleni na bruk pracownicy Krauzego, z powodu gierek Ziobry..... się z tym zgadzają.... "robimy to czego chcą Polacy" he he he

Coż, PIS zmierza w stronę rozprawienia się z korupcją poprzez ponowne upaństwowienie wszystkich firm. To najlepszy sposób. Wtedy władza centralna będzie wg jasnych kryteriów ustalać, co, komu i ile. Nie będzie ustawiania przetargów, nie będzie łapówek, nie będzie niczego.... :P :P :P

Nie jem tego i tamtego ale na PiS będę głosował, jak znakomita większość ludzi w kraju i zagranicą :]

Nie wiedziałem że 25-30% to znakomita większość. Widocznie to wyższa PISokomunistycznie dialektyczna matematyka i statystyka, niedostępna profanom jak wyżej podpisany :O

nie ma nowych partii , nie ma nowych ludzi z pomyslami , nie ma na kogo glosowac , na co nie zaglosujesz i tak sie nic nie zmieni , chyba , ze na gorsze :O Ci co sie wyzarli wczesniej pilnuja swoich stolkow , beda klamac , beda przekrecac , ale tak naprawde w czterech literach maja szarakow , tylko w wlasne tylki dbaja moze nie??

nie wiedziałem, że 25-30% poparcie mogło 2 lata temu zagwarantować PiS większość miejsc w sejmie :O

No to dalej będą przeboje. Jeszcze tylko wystąpimy z tej paskudnej UE, Kaczor podpisze układ z Putinem i Łukaszenką - i będzie wszystko na swoim miejscu. :D

Gość myślałm że pis rywalizuje z PO
a to jest reklamówka przeciw SLD.... beza Kwaśniewskiej, afery Millera.... mnie to przekonuje do głosowaniana PO, bo są mniej złośliwi od PIS, a programy mają podobne.

ja na Jarka miejscu to bym sie tak nie wychylala z tymi co sa za granica , ludzie pamietaja slowa prezydenta :O chyba , ze sie zmobilizuja i beda napierac na ambasady polskie , zeby glosowac na jakakolwiek partie byle by nie na PiS;)

Nie drażnijcie Jarka bo zrobi jak obiecał: 13 grudnia rano wystąpi w mundurze z telewizyjnym speechem i znów nie będzie tego dnia programów dla dzieci ani powtórki Modynasukces..... :P

Gość ty jeleń
a kto by chciał wyciagać Ciebie o 6 rano z domu, kiedy Ty caly czas jesteś na rykowisku?. Kto Ci powiedział że Prokom zwolnił pracownikow. Naprawdę nadajesz sie do odstrzelenia jako selekt z niedorozwojem parostków.

Gość Polszczyzna prawdziwego
Polaka: "mówiom" To ja juz wolę ananasy ( w Lidlu po 2.50zl zreszta)