Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akisa

co powiedzieć rodzicom jeżeli....

Polecane posty

Gość akisa

mOi rodzice widzieli mojego chłopaka 2 razy tylko ..jutro chemy im powiedzieć że sie zaręcczamy i mamy ustalon ą date chcemy wręczyc im zaproszenia specjalne na ta okazjęco powinnam im powiedzieć w takiej sytuacji.wcześniej miałam chłopaka byłam znim 2 lata juz znim niejestem teraz mam nowego jestem znim tlyko 2 tyg ale wiem ze to ten jedyny .proszę pomózcie mi

Gość to chyba jeszcze za wcześnie
ile masz lat?

Gość akisa
20 lat mam ;p

Gość zyguzygu
pogieło? 2 tygodnie i niby na jakiej podstawie stwierdzas,zz e to ten jedyny? opanuj sie, ile Ty masz lat? jelsi juz sie pytasz..nie licz na to, ze rodzice podskocza z radosci...a Tobie powodzenia zycze..zebys sie potem nie rozczarowala..zreszta tak to jest jak sie niepowaznie podchodzi do takich spraw:/ zdajesz sobie spraw ze ZARECZYNY oznaczaja SLUB? a wiec POSWIECENIE SIE NA CALE ZYCIE jednej osobie? e to oznacza RODZINA? wychowywanie dzieci? dzielenie wspolnego lozka, lazienki, kuchni, kibla? wyobrazasz sobie jak pierzesz mu brudne majtki czy smierdzace skarpetki? jestes na to gotoa? jak tak-powodzenia.

Gość to za wcześnie
ale zrób jak uważasz,rodzice napewno beda zaskoczeni!bedziecie się kłócić bo beda Cie przekonywać itd!

ale wy jestescie zacofani;/ ja o tym, ze moj jest tym jedynym wiedzialam po tygodniu znajomosci i co z tego???? nie staz znajomosci sie liczy......oj nie panienki.....mozna chodzic ze soba nwet 10 lat i gowno z tego bedzie, a rownie dobrze mozna po 2 tyg sie cieszyc soba do konca zycia......a takich przypadkow znam wiele:)

Gość akisa
tak wiem coś o tym ;p nieuwierzycie ale naparwe jest oto ktos wyjatkowy znałam go wcześniej juz kilka lat a teraz postanowilismy byc ze sobą.jego rodzina mnei bardzo polubiła nie raz juz u niego spałam robiłam śniadania obiady kolacje dla jego rodziny wiem ze to krótki okres czasu.ale wiem ze niepozałuje .....mamy wsyzstko zaplanowane już.nawet date wesela z jego strony całą rodzina wie o wsyztkim i bardzo sie cieszy z tego powodu .jest to bardzo dobry mężczyzna.i chce spędzic znim reszte zycia tlyko neiwiem jak na to rodzice zareagują i co im jutro mam powiedziec .Bo razemjedziemyich zawiadomic on kupuje bukiet kwiatów dla matki a dla ojca chalbę :D no i oczywiscie mamy zaproszenia na zaręczyny.

U mnie też bardzo szybko wszystko poszło bo też bardzo szybko wiedzieliśmy, że będziemy małżeństwem, ale co ja się tam znam... Poza tym nie wiedziałam, że na tym polega zacofanie...

Gość akisa
morphina tylko ty mnie rozumiesz i za to ci dziekuje moze bys mi pomogła bo mam naparwde wielki stres a ja wiedziałam ze to ten jedyny od 1 dnia jak sie spotkaliśmy po bardzo dugim okresie bo on mieszkał zagranicą a teraz jestw polsce na stałe ;]

no i sie ciesze:) ciesz sie i zycze wam powodzenia...nie przejmuj sie glupimi komentarzami....bo oczywiscie ludzie uwazaja, ze sie powinno ze soba chodzic min 2 lata i bedzie super -> gowno prawda......

Gość akisa
morphina dzieki ale powiedz mi co ja mam jutro rodzicom powiedzieć jak to mam zrobić?

Gość zyguzygu
powiedz najlepiej dzieńdobry!

Gość akisa
ale śmieszne ;/ chodzi o moich rodziców jego juz wedzą i bardzo dobzre to pzryjeli bardzo sie cieszyli .tylko niewiem jak moi zareagują :( bo niewiem co im powiedzieć

Gość to jakieś chore

Gość co na kase jego lecisz
bo za granica pracuje!!

hmm...moze byc ciezko, ale mysle, ze najlepiej po prostu im o tym powiedz, lepiej normalnie niz krecic. Powiedz, ze rozumiesz, ze moga byc zaskoczeni takimi planami, ale masz nadzieje, ze cie zrozumieja......no cos w tym stylu chyba:) Powodzenia jutro, nie denerwuj sie, nie zjedza Cie raczej:) 🌻

Gość akisa
nie ślub tylko zaręczyny cchemy robic 6 pażdziernika a jutro cche o tym moim rodzicom powiedzieć i dac specjalne zaprszenia na te okazję

aha no tak, tak się kończy nie używanie znaków interpunkcyjnych. No to jak im masz powiedzieć normalnie to zaręczyny i tyle, że chciałabyś żeby zaszczycili swoją obecnością uroczyste zaręczyny itd.

Gość akisa
morphina dziekuje ci ale naparwde ma wielkie stresy ;/ tylko najgorsze jest to ze ja u niego jestem od rana do wieczora a moi rodzice go tlyko 2 razy widzieli :( i dlatego mam stresy aby im powiedzieć o zaręczynach

Gość akisa
Dzieki przy was sie tak niemartwie :) ale naparwde mam ogromne stresy przed jutrem ;] a cchemy to znaczy mój kupuje bukiet dla matki i chalbę dla taty :D wiec bedą wiedzieli zę sie cos swieci a pozaym z rana im cche powiedzieć ze wieczorem przjdzie zemna gosć honorowy ;] on da kwiaty a potem damy i zaproszenia .tlyko niewiem zabardzo co powiedzieć.doradżcie mi ;]

Gość cale szczescie ze
nie biora slubu!!tylko te zareczyny:-)))robia! bo rodzice,szkoda gadać!

Już ci poradzono co powiedzieć, poza tym nie chce być złośliwa, ale skoro chcecie się zaręczać to chyba wiesz po co i dlaczego, więc powiedz im to.

Gość akisa
morphina pomożesz mi ??;]

Gość akisa
no tak wiem ale jakoś wiesz za wielkie stresy :D

Gość o drmattyyy
Jezu to co będzie na zaręczynach i na ślubie skoro samo zaproszenie na zaręczyny jest dla ciebie stresem?

Gość akisa
niewiem ale wesz jestem początkujaca to normalne;p jak to bedzie zamna to potem już będzie lacik u mnei zawsze najgozrej jest znajmniejszą zeczą ;]