Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolej

4 lata bez sexu

Polecane posty

Gość kim karrandash
No przecież wolej napisał, że pieszczoty są. Ona ma problem z przełamaniem oporów przed pełnym stosunkiem. :O

Gość wolej
pieszczoty są i to nieraz bardzo gorące, ale brakuje tej kropki nad "i" to chyba musi siedzieć gdzieś tam głęboko zakorzenione w gowie

Gość hnba
wystarczy, ze dziewczyna jest inteligentna i ma wyobraznie seksualna, zeby nie chciala zaczynac i prowadzic zycia erotycznego w jednym z dwoch pokojow w bloku (to oczywiscie przenosnia). sa tacy, ktorzy poprzestana na zawodowce a sa tacy, ktorzy chca kariery sa tacy ktorym wystarczy rower i inni, ktorzy nie moga zyc bez mercedesa i sa tacy, ktorzy seks w 25 minut , za sciana rodzina akceptuja i tacy, ktorzy maja wieksza wyobraznie-chca fajerwerkow, eksperymentow i calej gamy tego, co mozna sobie wymyslic

Gość kim karrandash
A mnie się wydaje, że jesli jest wewnętrzne przekonanie, to żadnych fajerwerków nie potrzeba... Dobranoc 🖐️

Gość hnba
przekonanie do czego?

Gość hnba
jeszcze wewnetrzne - a jakie by milo byc-zewnetrzne?

Gość wolej
dziękuje Wam za wsparcie, te pare słów o Was dalej mnie podtrzymuje na duchu, będę rozmawiał....

Gość hnba
wolej - poradzeci cos rozmowy sa oczywiscie dobre ale skuteczniejsze bedzie jesli puscisz wodze fantazji i wykorzystasz w lozku wszystkie warianty poza stosunkiem - tak, zeby stosunek byl kolejnym, naturalnym etapem twoja dziewczyna nie ma takiego poczucia ze to jest naturalne ale jesli wasze zycie erotyczne rozwinie sie tak, ze juz wszytsko wyczerpiecie to ona sie do tej mysli przyzwyczai. no i nie bedzie to zwykly 25minutowy stosunek, ktory pewnie wydaje jej sie niewart ryzyka

Gość hnba
25 minut -mailam na mysli od pierwszego implusu do glebokiej fazy snu z poprzedzajaca ja kapiela wlacznie ;)

Gość wolej
jestem dobrej myśli :)

Gość hnba
wolej ja zaczniesz prowadzic powazne rozmowy to tylko utwierdzisz ja w przekonaniu ze rzecz est powazna i wymaga rozwagi zrob jej taki deal- ty nie ryzykujesz w zaden sposb zaplodnienia i moze byc tego pewna za to ona zgadza sie na eksperymenty i wykaz inicjatywe, nie pytaj o wszystko jesli widzisz ze wykazuje jako takie przyzwolenie zobaczysz ze chetnie na to przystanie

Gość hnba
powodzenia-ciesz sie ze masz dziewczyne, ktora cie chroni przed zostaniem czyims dorywczym ojcem zobaczysz ze sie zmieni jak zamieszkacie razem

Gość wolej
hnba masz rację najważniejsze to jest rozpalić wewnętrzny ogień i nie o wszystko pytac tylko działać, ale żeby zacząć działać jakis zryw tez jest potrzebny

Gość wolej
hnba bardzo na to liczę i dążę do tego żebysmy zamieszkali razem. Trezba doceniac to co sie ma bo jak sie straci to juz będzie za późno

Gość hnba
mowie ci - zaproponuj jej taki uklad jak npisalam i twoje zycie erotyczne rozkwitnie wytlumacz jej ze sperma, ktorej sie za pomoca penisa czy palcow nie wprowadzi do pochwy nie jest plynem podwyzszonego ryzyka Ale zeby to zrobic musisz byc absolutnie pewny ze cie nie poniesie i ja o tym zapewnic Wtedy przejmiesz czesc odpowiedzialnosci, ktor ja krepuje, ona wyluzuje i spotkacie sie w polowie drogi i absolutnie sie nie martw ze tak bedzie zawsze. to sa uwarunkowania psychiczne

Gość wolej
hnba Twoje wskazówki są bardzo trafne. Od jutra tzn. juz od dzisiaj postaram się je wprowadzić w życie

Gość hnba
sluchaj miedzy nami mowiac moglbys miec z palcem w dupie inna dziewczyne, ktora juz by z toba od kilku lat wspolzyla i nie wiesz czy efektem tego nie bylaby juz ciaza, niechciane malzenstwo niezrealizowane plany i nienawisc do kobiety za to odpowiedzialnej a ten stosunek seksulany nie jest celem samym w sobie znajdzcie sobie inna kropke nad i jesli ja zapewnisz ze nie dopuscisz do zaplodniena bedzie ok tylko nie spinaj sie zanadto przy rozmowie zeby nie wypadla jak egzamin na studia

Gość hnba
czesc wolej -powodzenia. idz na calosc ;)

Gość wolej
tego nie wiem, pewnie gdybym był innym typem człowieka juz dawno bym sobie dał spoój ale inne wartości też się dla mnie liczą

Gość dtc
to zart chyba, przykro mi bo porzadny z Cienbie choc z deczka mocno naiwny facet, Wolej, daj sobie z nia spokoj, z tego nic nie bedzie, nie ma na Ciebie po prostu ochoty i tyle, i tak naprawde to juz nie nabierze, za dlugo byc mozne ma ciebie ot tak z nudy, dla zabawy, jako rezerwe czy co tam jeszcze, jest takze duza szansa ze bzyka sie na boku a przed Toba udaje skromnisie. kobitki tak niestety maja. dorabiaja do tego legende o blokadach i innych duperelach. A to ze to jest ta jedyna?? bez zartow...pomysl ze straciles 4 lata (tak straciles bo widac ze seks dla Ciebie jest wazny i masz z tym jej szlabanem problem, innczej bys tu nie plakal w rekaw), chcesz nadal tracic czas...??? jak sie popelni blad trudno..gorzej tkwic w bledzie...