Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whoops

Dlaczego sex tak boli???

Polecane posty

Gość whoops

Sex sprawia mi straszny bol-dlaczeo??? A na koniec zawsze piecze. Czlonek mojego partnera jest raczej normanego rozmiaru!!! Co jest ze mna nie tak?

Gość kikx
moze nie jest nawilzona odpowiednio

Gość whoops
to prawda,ale nie wiem dlaczeo,bo zawsze przed samym stosunkiem dluuuuugo sie zabawiamy,az do mpomentu gdzy jestem mokra. Bylam u lekarza,ale nic nie stwierdzil...

Gość whoops
kupilam nawilzac ky jelly(nie mieszkam w Polsce),ale jak sie juz posmaruje to mi sie nie chce kochac-nie wiem czemu ale jakos mnie to zniecheca

Gość Głos z niebios
Bo to grzeszny seks, musicie najpierw wziąć ślub, boleści miną.

Widocznie masz jakas blokade psychiczna (moze nie ufasz partnerowi albo zyjesz w stresie?)albo mozesz miec słabsze nawilzenie przez tabl.anty.Niech facet cie smaruje w ramach gry wstepnej,Durex jest lepszy-lekko rozgrzewa:)

Gość whoops
moze i blokada psychiczna,bo wiem,ze po wszystkim(bara bara) bedzie strasznie bolalo.tabletek juz zadnych nie biore i okolo 1.5 mieiaca temu skonczylam z plastrami. nie wiem jak sie przekonac :( ps.z chlopakiem jestem juz ponad 3 lata i on jest bardzo wyrozumialy

Gość whoops
a jak to zadziala???

Gość Napoleon_ma_rozparcie
a moze zbyt dlugo rozgrzewacie sie i Ci cipka wysycha ? :P

Gość lakier bezbarwny
to raczej nie ty sie smaruj tym mazidłem, tylko poproś swojego faceta, żeby zanurzył w tym fiuta

Gość pojemnaa
hehe ale wy macie Problemyy....

Gość lana6iyiyhuihj
tez tak mialam z niektorymi kochankami , moze masz pochwice > albo on cie nie opodnica? niktorzy faceci chodzz nie wiem jak sie staraja sa poprosru nie teges.. \

Gość gwiazdeczka_
zastanawia mnie ile masz lat.. nie dlatego, że jestem wścibska, ale u młodych dziewczyn (16-20) to raczej normalne, więc nie miałabyś czym się przejmować...

Gość wieseksmirdzoncy
To ja wiem co tsza zrobic. Tsza ugotowac na kuhni kihy swinskie z dodatkiem jalowca i kopytem jaluwki. To pic i czekac na rezoltat.

Gość gość
Mnie tez kiedys bolalo jak mialam chlopaka ktory mial ponad norme i jak mnie duu/pczyl na calego ostro to mnie bolala szparka, ale ostatnio posuwa mnie inny i ma krotszego a grubszego i jest bosko az odlatuje jak on mnie doluje

Gość gość
Masz ochotę na pikantnie- namiętną rozmowę? zadzwoń do mnie, tutaj są moje focie i nr tel: http://seksnumer.pl/sex-telefon-gabi.html Młoda Kotka wprowadzi Cię w świat rozkoszy przy której zapomniesz o codzienności a odlecisz wspólnie ze mną w kraine rozkoszy.